Dissad...

Tjao. Känner mig typ dissad av Herman :''( Han sitter med min bror och spelar nåt spel... Men jaja, jag sitter och snackar med Jeppe (Jesper) istället och han är bara så underbar! Fick glass i skolan idag oxå ^.^ Och jag hinner inte säga så mycke mer just nu.



Den bilden tog Livia idag på mig ^^

MVH Sarah =3

LoL

Tjao. Idag hade vi kurs-dag... Började med bild oxå. Det va kul, jag fic jobba med Livia och Felix. Jag va fett flum under tiden och skrattade en hel del ^.^ Efter skolan åkte jag hem till Sara. Vi kollade pp en film som skulle vara läskig, men jag va fett utråkad under filmen, sen tog vu kort på hennes bjb och sen åkte jag hem.


Gjorde igår

Bilderna =3

Tjao =D Nu ska ni få se några av alla bilder ^.^



^Jag^



^Dimmans (Dimitras) skor^



^Mitt äpple^



^Spindel från kulturnatten^


Det va dem bilderna som jag ville vissa er ^^ Spinden är en av mina favosar ^^
Mvh Sarah =3

Bilder kommer om ett tagg!

Tjao. Ja, idag va det skola och jag hade IdH D= Hatar det men jaja, jag tog en liten promanad då och bilder kommer på det kommer. Bilderna från min helg med Dimman kommer oxå upp. Men just nu lägger jag in bilderna så... Dem kommer snart. Det va typ det jag ville säga, så vi hörs!

MVH Sarah =3

Hemma... =3

Tjao. Va från freda till idag med Dimitra. Och nu är vi hemma. Kulturnatten va sådär, det roligaste va att ajg höl en kackerlaka och sen va det riddarspelen. Men är helt slut nu. Orkar inte skriva så mycke och alla bilder kommer imorgon. Så vi hörs då!!!

MVH Trötta Sarah

Hehe, inne en snabbis =3

Tjao! Jag är hos min "flickvän" Dimitra =3 Hittils har vi varit i hennes gamla skola, träffat Linn och en tjej som heter Anna. Sen gick vi hem till Dimirta för att äta och sen gick vi tillbaka till skolan. Vi gick därifrån för att komma tillbaka till hennes hem, för att sedan gå ut med Kiki (Dimitras lillasyster) för hon skulle sälja nåt. Vi plockade under vägen äpplen och åt dem =3 Hehe, nu sitter vi och vet inte riktigt vad vi ska göra, men nåt kul blir det iallafall. Bilder/bild får ni när jag är hemma sen =3
MVH Sarah X3

*happyface*

Tjao. Här sitter jag då och känner mig awesome =3 Har gjort mycke bra i skolan denhära veckan och hoppas på att det fortsätter. OCh imorgon till på söndag kan jag inte lägga upp nåt tyvär, men ska hem till min awesome vän Dimitra och vi kommer att flumma. Men jaja, tillbaka idag. Inga 7:or i skolan idag, men 9:or i skolan. Har gjort klart ett helt steg i matten och ska redivosa den imorgon eller nästa vecka. Engelskan är utskriven och svenska jobbar ajg på med. Igår klippte Herman min älskling håret och han är så jävla snygg i sitt "nya" hår... I Love Him <3
Bild på mig



MCH Sarah =3

Tv senare ikväll =3

Tjao =3 Idag hade vi kursdag i skolan. DÅ jobbar vi med so och no. Så det har vi gjort. Fick se 3 små filmer idag i skolan oxå =3 2 i no som va ca 14 min var och sen 1 i so. Det va kul. På bussen hem så lyssnade ajg på musik som vanligt och inget mer. Ja.... Ska se på tv ikväll oxå. Svenska miljonärer, kanal 5 klockan 21.00 ^^ Det va allt för mig denna gång.
Bjuder på denna bild på mig och Herman <3



MVH Sarah =3

LoL =3

Tjao. Känner mig så awesome!!! Jag tog skolmat 2 gånger och gjorde 3 arbetsblad i matten =3 Har gjort ett manus i svenskan, men nu ska jag skriva om den. Har kommit halvägs med det =3 Träffade en gammal klasskompis idag på stan helt oväntat. Det va skit kul att se henne.
Bjuder på en bild på mig från idag på bussen hem. Va fan bara tvungen att ta en bild på mig X''D



MVH Sarah The Awesome Girl =3

Tack så jävla mycke då

Jaha. Min bror hatar mig! Tack så mycke för det då! Som om jag inte redan mår psykist dåligt. Men jaja. Alla detaljer vill jag inte gå in på. Men jaja. Idag hade jag 1 "lektion" och resten av dan va ws. Min "lektion" va sv x. Min dag började inte bra och slutade att min bror fick mig gråta... Dimitra ritade i mitt ansikte idag oxå =3



Jag idag

MVH Sarah.......

Hatar so!

Tjao. Här sitter jag och försöker göra so. Jag HATAR alla änmen i so och så ska jag försöka jobba med det >.< Ska göra sv nu istället, men jaja. Idag så vaknade jag 11.00, det ska så SKÖNT att sova!!! Mamma och papap kom hem nyss oxå! Mormor kommer hem någon dag. Mormor har en massa saker till mig som hon tror att jag vill ha >.< Jag måste säga till mormor att allt jag vill ha av henne är pengar och nitar!!!!! =O En Dead by april cd-skiva vore inte helt fel =3 Men jaja. Har bråkat med min jävla lille bror oxå! Assåh, ibland hatar jag värkligen honom så mycke att det inte är klokt. Jag har ritat/kladdat på utertrappan idag oxå. Jag säger att det är "konst", men pappa säger att det är kladd >.< Men jaja, nu ska jag åter gå til mitt då.
Ger er en bild på min favo pokémon =3



MVH Sarah =3

Fyfan

Tjao. Idag är det fredag. Min bäsits Dimitra fick ett inte så roligt sms och sen ringde jag henne som skickade smset för att skälla ut henne! Och sen hände det lite privata saker....
Herman är här hos mig nu och vi har varit ihop i 4 månader <3



På bilden är det jag och Herman <333

MVH Sarah =3

Ont idag =(

Tjao =D Idag va jag såklart i skolan. Men jag har ont överallt efter Fjällnora.
Mamma och pappa har åkt till Finland. Dem ska på mammas kusins begravning.
Och imorgon är det 4 månader med Herman =3 <3
Det va nästan allt för denna gång. En bild komemr ni få nu ^^




Bilden är från sommaren. Det va varmt och vi har ingen pool. Så då badar man i ett badkar =3

MVH Sarah =3

RSS 2.0