Tisdag

Ja, det va tisdag idag då.
Jag pappa körde mig till skolan idag, så jag kom itid för en gångs skulle!
VI hade bytt platser igår oxå, så jag satta mig på min nya plats och gillade den.
Efter bg s¨å hade vi eng kp >_<
Sen hade vi ws och jag gjorde matte (efter ett tag). Kände ming lite mobbad där jag satt. För mina vänner (Dimitra och Livia) lyssnade på One Direction och så komemr jag med min rock musik! =D
Sen hade vi so kp i ca 4+ min och tråkade ihjäl typ! xc
Sen hade vi lunch.
Sen hade vi idh och det va kul faktiskt. Vi fick dansa, tog en liten stund innan jag fick in stegen (som vanligt) man när jag kunde stegen va det jätte kul!
Sen efter våran idrott skulel jag, Anna, Lisa och Sara gå ut, men vu gick "vilse". Så vi kom in till idrottsalen xc Lite pinsamt när Pelle sa åt oss att gå XC
Sen kom vi till skolan igen, gick till matsalen, köpte lite fika och fikade. Och alla lånar pengar från mig xc
Juste, så jag inte glömmer! Jag möte Viktor några gånger i korideren och sånt idag och jag sa: Hej Viktor! Varje gång jag såg honom i koridoren.
Och ja, jag har inget mer plåster på min näsa *happyface* Jag tog bort det när jag kom hem och ja, nu ska ajg inte ha plåster på näsan på ett långt tag (om jag har tur)



Känner mig som på bilden just nu!
Ska kolla på Naruto snart oxå ^w^ Jag älskar den serien!!!! =D

Mvh Sarah The Happy one

Måndag

Ja, idag va det måndag då...
När jag stog och borstade mitt hår, så råkade jag riva mig på näsan igen -.-'' På ammam ställe oxå -.-'' Och det blöde ganska mycke, jag va mest oroligt för att det itne skulle komma nåt blod på mitt golv! Så jag tog på mig ett plåster och hade det resten av dan i skolan...
Hade sv x (extra svenska) efter bg (basgrupps samling).
Sen hade vi ws (får jobba med vad man vill) och jag & Sara valde att göra musiken... Men det gick inte som vi ville....
Sen hade vi lunch, det va kött och potatis. Jag tog ett glas mjölk till lunch =3
Sen va det mer ws och Sara och jag fortsatte med vå¨ran musik ett tag.
Sen när vi hade bg igen, så va ajg och Sara hos Kerstins klass och snackade om julshowen. Sen gick vi till Carolins klass och pratade med dem. Sara och ajg fick vänta en liten stund innan vi fick prata, så jag kolalde runt lite i arenen (rummet) och kollade på 7.orna. Så såg jag Viktor och han gav mig värsta blicken!!! =O Kan inte besrkiva blicken, men den va typ kall och den va inte så trevlig, ganska obehaglig faktiskt! Han kanske kollade på mitt snygga plåster, men ändå! När Sara och ajg pratade inflr 7.orna om julshowen pratade vi ganska fort och dem hade inga frågor till oss.
Sen slutade vi och ajg åkte hem. Jonas höll på att missa bussen X''D
Sen kom jag hem och sen åkte jag till stan igen, för har ju akikdo!
Gick till burger king och åt lite, tog en buss till träningen, byte om och satt sen och väntade på att vi skulle börja. Sen kom Herman in till dojon (rummet vi tränar i) och jag snackade lite emd honom.
Efter träningen va pappa lite sen, så jag stog utomhus och väntade.
Det va nog allt som ajg hade tänkt säga.
Kommer ha plåster imorgon med, för ajg vill inte riva mig på näsan igen...

Mvh Sarah!

P.S
Sorry för stavfel, men har inte mycke tid vid min dator och jag vill hinna göra några saker inann jag ska sova!
D.S

Söndag

Ja, det är söndag idag då och måndag imorgon. Orkar inte berätta vad som har hänt i dag, för det har inte hänt mycke! Typ inget. Men just nu blåser det upp till storm och i Göteborg har dem storm! Våra tv kanaler vill inte, så det bror på blåsten och om vi har otur går strömen. Har varit med om det och det är inge kul! Men om jag har tur så kommer strömen inte att gå! Och imorgon har vi en del att göra med musiken! Suck, komemr nog itne hinna med allt, men ska försöka!!!



Har haft min tomte luva på mig en STOR del av dagen. Och om ni kollar noga på min näsa så kan man se mitt sår. Och sen kom Sara med ett misslyckat försök till ett skämt och sa att det ser ut som en finne -.-'' Det finns faktiskt finnar som ser ut som sår och det finns dem som har jätte problem med finnar, så jag tyckte inte att det skämtet va så jäla kul + inge snällt sakt av Sara tycker jag. Ska kanske försöka lära henne att man inte alltid kan skämta och vad som kan hända om hon säger fel skämt vid fel tillfälle. Det måste hon lära sig, annars komemr hon få stora problem!

Mvh Sarah

Efter mitt "bad"

Tänkte bara säga en snabbis vad som har hänt efter mitt "bad"
Jag torkade mitt ansikte. När ajg va klar med det kollade jag av någon anledning ner på handduken och såg blod. Så ajg kollade i spegen och såg att jag blödde på näsan! =O Vetefan hur jag fick ett sår där, men det blödde en del! Så ajg tog på ett plåster och nu mobbar pappa och jonas mig för det >_<
Kollade nyss på Harry Potters sitsa rulle. Så nu kommer inga fler HP filmer och allt är slut. Harry lever och du-vet-vem dör! Allt va så random och man fick reda på en del saker! Tipsar ALLA att de den filmen! I LOVE HP MOVIES!!!

Mvh Sarah


Lördag

Äntligen lördag säger jag bara! Idag då:
Vaknade 10.00
Kollade på tv ett tag, sen skulle vi åka. Som vanligt tog det tusen år innan vi kom iväg >_<
Vi åkte in till gränby centrum för att handla lite. Mamma och pappa gick först till bolaget, sen till en knäpp affär och sen gick pappa in på apoteket. Jag gick in till rocks och såg sista Potter filmen, gick till mamma och sa att ajg såg den. Hon frågade vad den kostade och gav hon mig pengar och sa att ajg skulle köpa den. Det gjorde ajg oxå, så nu har vi den och ska kolla på den senare under kvällen. Under den tiden tog det jätte lång tid för pappa innan han gav upp och stack. Sen kom han på att han skulle hämta ut pengar, så han gjorde det. Men det va en sådan kö dit.
Jonas och jag kom till träningen 5 min innan vi började, jag skyndade mig att byta om, jag är snabb på det.
Under träningen gjorde vi ikio. En gång ramande Freja över mig och det slutade med att vi låg på golvet och asgarvade. Ingen av oss visste hur det blev så... Men jaja.
Sen åkte Joans och jag till burger king och åt mat.
Sen kom mamma och pappa och hämatade oss och sen åkte vi hem.
Och nu sitter jag här. Inte så intressant kanske, men jaja. Ska ducha snart, komma tillbaka till min dator och sen kommer jag nog se den sista Potter filmen! =O Men allt kan inte vara slut ju! Potter filmerna har ju funnits en STOR del av mitt liv och nu tar allt slut!!! =''(

Mvh Sarah

Fredag

Yeah, det är ÄNTLIGEN fredag!!! =3 Idag då... kul min sann
På bg: Tina sa efter 10min att hon hade en överaskning till oss. Vi följde efter henne ner till matsalen. Halvvägs dit fattade jag vad det va för nåt, alla lärarna bjöd oss elever på adventsfika igen!! =D Det hände förra året när jag gick i 7.an oxå.
Första passet: vi hade musik pass i 1 timme. Vi gick igen nåt som ajg inte minns och snackade om julshowen! Det är vi 8.or som tar hand om den och vi 8.or har förtur med typ allt där! Sen tog jag och Sara ansvaret för "reklamen" för anmällan dit. Iår får 9.or och 7.or vara med, men det va inte så förra året när ajg gick i 7.an -.-'' Men iallafall, Sara och jag har en del att göra. Måste göra afficher, dela ut info till alla klasser och gör ett mail till alla på skolan.... >_<

Sen efter det hade vi fysik pass >_< Det va så tråkigt, tänker inte berättea vad Tian snackade om!
Lunch! Vi fick hamburgare, jag åt nästan en hel! =O
Under lunchrasten började Sara och jag med en lista över vad vi ska göra och sen frågor till Stefan. När vi va klara letade vi efter Stefan, när vi hittade honom pratade vi med honom om det, sen gick Sara och jag för att började fixa med allt!
Sen fick Sara musik pass, så ajg gick till Lisa, Malin, Maggie och Amanda och hängde med dem tills våran musik började.
Under musiken: vi fick lära oss 3 akord, A, G och D. Men jag kunde inte göra G ordentligt, så jag fick göra en enkel varition! =D
Sen hade vi bg och sen slutade vi ^w^
Jag och Sara såg inte Viktor i skolan idag, så vi frågade Herman och han sa att Viktor inte va i skolan, men att han inte vet vrf. Så Viktor va med andra ord inte i skolan idag =''( *sadface*
Och ja, jag skrev ju i inlägget igår att jag va misstänkt sjuk/förkyld. Jo, nu är jag helt täppt. Kan inte känna lukten av nåt just nu och jag har ont i halsen 24/7. Not so fun, men jag överlever.
Men ja, har lite saker att göra nu....

Mvh Sarah


Torsdag

Jao, det är torsdag idag då, men vill att det är typ lördag. Men jaja, idag då:
Fick värsta hjärnsläppet innan skolan! Jag kom inte íhåg många saker!
Tina va inte i skolan idag, så hade inget vanligt schema.
Efter våran bg hade vi so och no film. Första filmen va typ 45 min lång, efter den fick vi en bensträckare i 15 min. Sen hade vi 2 filer till att kolla på >_< I en av filmerna lärde jag mig att ett glas med 16cm i diameter med ett gummilock kan bära 130kg...
Lunchen skippade jag! Inge god lunch ändå!
Sen ahde vi ws och ajg gjorde lite matte, smsade med Anna och pratade med Sara. Sara och jag gick runt lite, för hon kunde inte sitta still.
Sen hade vi so pass. Det gick bra och Ola (so läraren) stälde oss några frågor. Jag kunde en del av dem, men orkade inte räcka upp handen för att vissa det på alla frågor!
Sen hade vi 15 mins ws, men vi gjorde inget då.
Sen slutade vi, men Sara och jag hade ph. Men Tina va ju inte där, så vi hade vinte vårat ph samtal, men vi stannade ändå! Sara och jag flummade och hängde vid Viktor. Viktor la sin tröja på ett bord, så jag tog det och hade det först som en kudde, men sen tog jag på mig den och den är så mjuk!!! =D Vi började Sara och jag köra "sanning eller konga" och jag tog konka (jag älskar det) och då fick jag pussa Viktor på munen. Men jag misstänker att jag är påväg att bli lite sjuk, så ville typ inte smitta honom + känner mig lite förkyld. Men Sara är så envis, så hon sa till Viktor att han skulle göra det och han gjorde det. Jag har inga problem med det, men jag vill inte smitta honom!!! D= Och sen kidnappade jag typ Viktor... Jag den tiden hade jag fortfarande hans tröja på mig! =D Sen sa Sara att jag skulle dansa i koridoren, jag gjorde det efter ett tag!
När vi skulle gå från skolan kom jag på att Viktor kanske ville ha tillbaka som tröja, men den va så skön! Men när han fick tillbaka den frös jag, för det va så kallt!
På bussen till centralen åkte jag, Sara, Viktor och Herman samma buss.
Sara och ajg köpte lite fika, julmust, cookies och en liten choklad bit.
Sen när jag kom hem fick jag en ny tele!!! =D En Samsung Galaxy Gio. *happyface* Så nu ska jag väll lära känna min nya tele så mycke som möjligt och sånt.
Ska ladda ner blogg.se mapp, så jag kan göra fler inlägg när jag vill! Ska fixa lite så allt blir lättare att hitta oxå!

Mvh Sarah Med EN Ny Tele *happyface*


Onsdag

Vill att det ska vara fredag eller lördag idag, men det är insdag >_< idag då... Hänt lite mer än igår!
Möte Anna F vid centralen (hon tog en annan buss imorse) och vi snackade lite.
Efter bg (bas brupps samling) så hade vi Bof (bild och form). Jag gjorde om min skiss lite och märkte att min startreflektion va borta >_<
Sen hade vi fysik i arenan. Jag skrev ner det vi pratade om oxå ^o^
Sen efter det hade vi so i arnenan, men då skrev ajg itne ner nåt.
Lunch, men det va inget gott. Potatismosen smakade pulvermos (vilket det va) och det smakade bara pulver typ, men jag åt ändå! Bara för att jag kände för det!
Sen hade vi ws. Jag gjorde fysik och det gick bra. Vi satt och snackade bort en stor del av den ws tiden, men sen började vi jobba.
Philip (en störd 9.a) pekade Fuck U till mig. Då sa jag: I Love U 2! Han bara glodde på mig som om jag vore galen och sen tittade han bort. Det va kul!
Dimitra fick ett sms av sin mamma och sen blev hon överlycklig. Hon hade fått en cd skiva som hon har bestält och hon va överlycklig för det. Sen fick hon en bild på skivan och blev mer lycklig.
Sen under sista bg så va det lite bråk. Det va Alexandra och Ebba mot Felix och Lukas. Det va inte så kul att höra dem bråka.
Sen när Dimitra och jag gick på en buss till centalen så va för det första bussen full. Sen va det 2 killar längst fam som sa när vi gick på bussen: Wow, nu kommer tjejerna! Vet inte riktigt hur Dimitra tog det, men jag försökte att itne skratta iallafall. Sen sncakde vi på bussen, gick av bussen och sa hejdå ses imorgon. Sen skickade vi sms till varande när vi åkte buss.
Och juste, idag är det 1 månad med min underbara kille Viktor!!! =D <333
Såg honom inte så mycke i skolan idag, men ett tag satt han bakom mig i omega (ett rum) och sen mötes vi i koridoren. Jag som är så trevlig sa hej ^w^
Jag är trevlig bland några av 7.orna. Dem är snälla och fett kul att vara med, medans det bara finns 1 9.a som ajg pratar med!
Men nu ska jag göra min sv uppgift om Dba ^o^ *happyface*

Mvh Sarah The Happy One

P.S
Love U Viktor!!! <3333
D.S

Tisdag

Jao. Tisdag idag då och ja, inget blev typ som ajg hade räknat med då!
Skulle redovisa eng saken idag >_< Jag ville verkligen inte stå där framme och prata på engelska inför hela min eng grupp! Jag sa fel, glömde hur man sa vissa ord och jag kollade ner på mitt papper hela tiden!
Hade ws, men Lisa och jag va för "rörliga", så det påverkade vårat arbete!
Lunchen i skolan va som vanligt INTE god! Jag äter inte ofta skolans lunch, men jag har sakt till mig själv att jag ska äta lunch på tisdagar, för då har vi idh!
Under idh så fick Maggie svårt att andas några gånger, så ajg hjälper ju såklart till! Jag vet exakt hur det känns och det är inte kul! Och sen gång när Maggie fick verkligen svårt att andas, då va jag helt fokuserad på Maggie, inget annat! Hörde hur svårt hon hade att andas! Sen kom Sara och sa typ (hörde inte riktigt vad hon sa) att hon oxå hade svårt att andas. Men andades helt normalt (vad ajg hörde). Sen sa hon typ att vi inte bryr oss om henne, men det gör vi ju! Sen gic hon iväg och va typ arg. Men hallå! Det är ju bara patetiskt ju! Liksom, jag hjälper Maggie, som inte kunde andas och jag misstänker att hon har astma, sen komemr Sara och vill ha uppmärksamhet. Maggie och ajg blev ju lite förvirrade, så vi gick efter henne. Maggie blev lite sårad (tror jag) och ville att Sara skulle säga förlåt! Men Sara är för självgod för att säga förlåt.
När vi kom tillbaka till skolan gick vi upp för en lerig bake. Så sa jag ett skämt som Maggie och jag hade kul till sen!
Maggie, jag, Lisa, Malin och Livia satt i cafeterian och fikade sen.
På vägen hem fastnade bussen i en kö -.-'' Tog lite tid att komma ur den jäla kön!!! D''=
Kom hem, satte mig framför min dator (för att jag va trött) och nu sitter jag här vid min dator och skiver detta inlägg samtidigt som ajg chattar med Maggie! =D Ska göra våran sv uppgift snart, ska skriva en kort text om mitt favo band Dead by april *happyface* Kommer bli helt insatt i det och "råka" göra texten förlång! =S

Mvh Sarah


Måndag

SORRY ATT JAG INTE LA UPP ETT INLÄGG ON SÖNADEN!!!!!! D'''=
Igår hände inte så mycke ändå, kan berätta om idag istället!:¨
JAg fick ÄNTLIGEN klart eng uppgiften som ska vara klar imorgon! Jag fick jobba med Sara... Ska nästa gång be Axel att vi inte ska jobba ihop! Det gick nämligen inte så bra.. =|
Anna sa typ: Kom igen! Han är din pojkvän! Gå och krama honom!!!
Men det fanns ett litet problem, han satt i ett litet tyst rum med sina vänner, ville inte störa!!! xc
Fick värdens mest random sms av Dimitra oxå... Det va typ om att min kille, Herman och några andra satt i matsalen och snackade om någonting... Vad vill jag inte ta upp!
Axel ska åka iväg onsdag och vara borta, så vi har fått en sv uppgitf av honom. Man ska typ skriva om en artist/författare/skådespelera/band. Jag vet viket band jag ska skriva om och det är Dba OFC!!!
Jag blev värsta budbäraren oxå. Amanda satt ensam i ett tyst rum, skickade ett sms till mig och jag gick till henne. Sen fick jag gå imellan Amanda där hon satt och Anna, Lisa & Maggie där dem satt... Blev lite jobbigt efter ett tag!
Sen när jag och Amanda satt i ett litet tyst rum alone så gled jag ner från "stolen"... =| Och sen såg Herman mig, så jag började vinka (för att vara snäll) och då vinkade han tillbaka ^o^ Sen sa han nåt till Viktor och sen kollade Viktor en snabbis på mig... Lite pinsamt va det oxå! JAg typ dog efter den händelsen!
Träningen gick bra som vanligt, flumade lite innan & efter.
Det va min dag idag. Just nu är jag trött, ska gå och ducha snart (tror ja). Inget jätte långt inlägg idag, men det händer inte så mycke under mina dagar! (vad jag minns iallafall)

Mvh Sarah

Bra film!

Kom nyss hem från BREAKING DAWN - del1!!! =D



(inte värdens bästa bild, men får duga)
Jag måste säga, jag ÄLSKAR den filmen!!! =D Tipsar ALLA att se den!!!!

Mvh Sarah =D

Lördag

Jao, det är lördag idag då.
Hade aikido idag och hade kul. Viktor satt och kollade på. Han såg lite alone ut =(
Om ca 50 min ska jag till Uppsala. Ska på bio med pappsen. Kommer säga vilken film jag såg sen!
Men jaja, vet inte vad mer jag ska skriva om nu... =/ Får väl bli ett kort inlägg idag!

Mvh Sarah =D

Fredag!

Jao, det är fredag idag då... Vi slutade 11.45 idag, bara för att vi är så jäla awesome! Men jaja idag då
Hade musik pass idag och det gick bra. Gjorde lite antäckningar (för första gången under en musik föreläsning) och det gick väl bra. Efter det hade vi bof (bild och form). Jag jobbade på min heta stol. Lunch, 10 mins bg och sen slutade vi =3 Hade tänkt göra nåt kul, men Sara ville åka hem... Sen när ajg kom hem va mamma hemma... Inte direkt vad hon hade sakt då, men nu va hon det. Alltså håller hon fortfarande inte det hon lovar till oss -.-'' Men jaja, kommer inte bli någon förendrig för det! Och nyss kollade jag på 3 Pokémon filmer!!! =D =3 Jag älskar Pokémon!!! Men jaja, ska nog mys pysa med Pika nu, ingen annan att mysa med en fredag kväll... =/

Mvh Sarah The Lonly One


Torsdag

Jao, idag hade man kompis kvällen då... Men tar allt från början
I morse innan jag gick till bussen blev mamma pisst off för någonting och sa att hon tänker lämna oss. What ever tänkte jag då.
I skolan sen blev det lite flum
Efter skolan åkte jag hem till Dimitra, vi flumade lite och sen när vi skulle äta så fick vi hamburgare. Men köttet va GIGANTISKT! Så jag åt en hel och nästan en halv. Men sen kom Hiro (dimitras hund) och tog resten av min hamburgare... Dimitra och jag då typ!! X''D VI kollade på Pokémon First Movie Mewtow va Mew till maten oxå
Sen åkte vi till skolan. Där flumade vi lite inna våran bg. Efter våran bg kunde jag och Sara inte sitta still typ, så vi va lite överallt. Sen möte vi min pappa, gick till ett so pass där Ola stog och pratade om folkrörelse... Sen hade vi ws. Sara och jag jobbade lite emd våran eng uppgift ihop och sen redovisade jag ÄNTLIGEN för Axel. Pappa tittade på när jag gjorde det oxå O.o Och det gick bra ^w^ Sen presenterade jag Viktor för pappa... Och ja, pappa tyckte att Viktor va kort.. X''D Men han är lite mindre än mig, men jag älskar honom ändå! <333
Sen på vägen hem stannade pappa och Jonas på burger king för att äta mat. JAg fick en krona där!! =D
När vi kom hem va mamma borta! =O Hon kommer inte komma hem på ett tag, för hon har typ lässnat på oss, men what ever! Jag klarar mig ju!
Ska mysa med min Pika nu oxå ^o^ För har ingen annan att mysa med tyvär =(

Mvh Sarah the lonly one!

Onsdag

Idag gjorde min högra handled ont!! =''( Väldigt ont till och med! Använde inte handen så mycke idag bara för det. Jag kan inte beskriva hur ont det gör, men det gör så jäla ont! 
Satt i arenan och väntade på någonting med Anna och Maggie. Anna och jag kollade på Maggie och helt random såg det ut som om Anna skulle börja gråta. Och sen helt random fick jag oxå vattninga ögon, det slutade med att jag och Anna flummade X''D
Såg Viktor 1 enda gång i skolan idag... =( Det va i arenan (dem hade ett kp pass förre oss där) och då såg jag honom. Annrs såg jag inte honom på hela dan *sadface*
Mamma är arg på mig, men det tänker jag inte gå in på.
Innan jag satte igång min dator skrev jag rent en sak i fyrik och gjorde 6 dikter. Dem handlar om inget bra direkt, men ska skriva några fler kanske och dem kommer kanske bli bättre och handla om bra saker då.

MVH Sarah

Jag bjuder!!!

Nu ska jag bjuda er på några gamla/ganska nya bilder på mig! Så, varsogod och njut!

Jag 


 
 

Några bilder på mig. Kan väll lägga upp några bilder som betyder nåt för mig!




MVH Sarah

Tisdag

Va på fyrishov med hela skolan idag ^o^ Hade livräddning, första hjälpen och simning. Hade fritt oxå såklart och efter kl 13.00 stannade jag & Sara kvar. Sen va jag & Sara med en tjej som heter Moa och Viktor ^w^ Viktor tyckte att vattnet va jätte klat och han fröss i vattnet. Hans läppar blev helt blåa, såg ut som om han hade blåt läppstift på! Så jag kramade honom väldigt mycke för att värma honom! Och sen kom min önskning i uppfyllelse 2 gånger *happyface* Jag & Viktor pussade varnadra på munen några gånger oxå <333 ^w^ Efter ett tag va det jag, Sara, Herman och Viktor i bubbelpoolen. Philip (en störd kille i 9.an) kom dit och störde oss. Såklart så "bråkade" jag med honom och sa typ att han va dum i huvet, att han ville ha uppmärksamhet och att han kunde dfra åt helvete, för allt skulle bli så mycke bättre utan honom! Sen när Sara & jag skulle sticka stog Herman & Viktor och pratade, så jag kramade Viktor, sa att SAra & jag skulle gå och sen pussade ajg honom på munen! Och nu sitter jag här & skriver ^o^ Ska starta om min dator ocå, för den är lite cp just nu!

MVH Sarah The Happy One!

P.S Beklagar alla stavfel, min min dator är CP just nu! D.S

Dig...

Ditt leende lysser upp som solen.
Ditt skratt värmer mitt hjärta.
Jag kan inte sluta tänka på dig när jag ser dig.
Du betyder så otroligt mycke för mig och jag skulle aldrig byta ut dig mot någon!

MVH Sarah <333

Måndag

Måndag idag ja.  Det va skola idag oxå >_< Men det va kul, för jag fick träffa Viktor ^o^ Och idag orkar jag inte berätta om dan i skolan! >_< Men på träningen ikväll hade jag kul ^w^ Flumade lite med Freja förre och efter som vanliga. Och imorgon ska man bada på fyrishov via skolan, kommer typ dö, men ska överleva för Viktor! Sara och jag ska stanna på fyrishov när vi slutar och ja, bada. Hoppas att Viktor stannat där oxå! För då kan jag ju chilla vid honom ^w^ <333 Men orkar inte skirva så mycke mer! Lite lat och trött!

MVH Sarah ^o^


Söndag

Tjao söndag! Idag har man kratat ute >.< Sen har man suttit vid datorn resten av dan, men jag har inte orkat göra någonting idag! Jag kände mig inte så bra =( Men jaja, jag överlever ju! ^o^ Och idag är det 3 veckor med min underbara kille Viktor! <333 Imorgon är det skola oxå >_< Vet inte hur det komemr att gå, men jag ska snacka med Axel (sv & eng lärare) om att jag ska redovisa eng! Och en del min ws ska jag tillbringa i ma zon! Ska ha lite hjälp av Tina (matte & no lärare + min bg lärare). Ja, hoppas att min dag kommer att bli bra då!
http://www.youtube.com/watch?v=qu3frM7V2vA&feature=related
Dagens låt!

Mvh Sarah ^w^

Sen lördags kväll =3

Tjao. Såg på klockan och den va sen =3 Men jaja, hänt sen sist:
Åkte till aikidon kl 12.30. Mormor körde och hon kör LÅNGSAMT!!! =O På träningen va Jonas den ända killen där X''D Det va kul!
Kom hem och satte mig framför datorn. Började chatta med min underbara kille Viktor då, för så att han va inne ^^
Jonas kom och ville ha mat, så fixade mat till honom.
Och nyss såg jag The Human Centipede, fattar inte vrf MÅNGA spyr till den filmen eller vrf MÅNGA säger att den är så äklig och läskig! Jag satt under hela filmen och inte vissa några kännslor alls! Nästa gång jag ser filmen kommer jag nog asgarva till den ^o^ Men det är ju bara jag som kan göra det såklart! Om min avänner skulle se filmen skulle dem nog bli skiträdda, medans jag skulle asgarva ^w^

MVH Sarah =3

Innan aikidon!

Ja, lördag idag och jag är inne en snabbis innan jag måste dra till aikidon! =D
Hänt sen förra inlägget: Jag kom på att imorgon är det 3 veckor med Viktor ^w^ <3 Och att Tråtan (min kusins son) är 4 år =O Tiden går snabbt!
Jag satt och gämförde klassfotot från åk7 och från åk8. Alla har förändrats och vi är fler i klassen nu.
Jag snackade med Viktor ^o^
Jag kollade på Naruto.
Jag sov jätte länge idag.
Jag satte mig nyss vid min dator
Det va allt som har hänt sen sist.

MVH Sarah ^o^


Så många sätt!

Det finns så många sätt att säga "Jag Älskar Dig" på.
Men inte lika många sätt att vissa det på!
Så jag uttmanar DIG att säga & vissa den personen su älskar, att du älskar den!
Gör det nu på en gång!

Mvh Sarah With Love <3

Fredag

Fredag idag och det är härligt! Idag då:
I skolan kl 11.11 så stog jag, Nanna (Anna) och Lisa på ett bord, hoppade och önskade oss någonting. Men min önskning har inte hänt än =''(
Senare under lunch rasten gick jag, Nanna och Lisa genom koridoren och så såg Nanna Viktor på andra sidan av koridoren. Så hon skriver hej, men han hörde inte oss! Senare hände typ samma sak, men då gick Viktor mot oss. Jag kramar honom och säger att Nanna och Lisa mobbar mig typ. Hon undra vrf, men det visste inte jag X''D Viktor och jag va tydligen jätte gulliga ihop när vi kramades i koridoren där alla kunde se oss.
Sen ritade vi på våra stolar till bilden, men min är helt fail! >_< Men jaja. Idag hände inte så mycke. Men det  va någonting med Sara, hon ville inte sitta vid oss vid lunchen och man märkte att det va nåt, men vi frågade inte. Inte ajg iallafall... Men jaja, jag överlever jö! Kom hem och va då ensam hemma, så jag tog ut hundarna och sen va jag framför mig dator! Sen såg jag att min super gulliga kille Viktor hade loggat in, så jag började chatta med honom. Och nu sitter jag här. Viktor är inte inne på fb nu, men hoppas han loggar in snart!
Ska lägga upp alla bilder som är viktiga för mig, men inte nu. För jag vet itne vilka bilder som är viktiga och jag behöver fler bra bilder! >_< Men jaja, får vä nöja sig med det.

Mvh Sarah ^o^

Torsdag!

Ojojoj. Idag va jag hypper... =D Kunde typ inte sitta still ibland och jag är jätte trött nu! D= Men jaja, idag då:
Bg, fick schemat och sen gick jag till eng zon, för jag skulle göra engelska. Nannas mamma va med fram till lunchen idag oxå. Efter min eng ws hade jag sv kp. Jag och Nanna va i ett lag och vi skulle vara i en debatt mot Dimitra och Mailn. Anna och jag gav upp första omgången som handlade om barnbidrag. Men andra omgången tyckte vi att vi van och då handlade det om godis i skolan! =3 När det kp passet va slut hade vi ws igen och då gjorde jag sv. Sen va det lunch, tog ett glas mjölk! =O Sen resten av rasten kittlade Sara och Tim mig och jag sprang iväg och skrek såfort som dem kittlade mig! Blev lite trött efter det, men va hypper ändå! Sen hade Sara ma kp, så jag gick iväg och gjorde ma på min ws. Sen kom Sar ain till mig och sa att vi skulle ut, så jag gick med henne ut och sen kom hennes mamma, hennes lilla syster Sanna och Sannas mamma. Sara gick in till sin ma kp sen och jag stannade med Sanna och dem. Sen vissade jag vägen till Saras kp och jag gick till min ws igen. Sen va det min tur att ha ma kp =O Det gick bra. Och sen gick jag till Sara. Vi gick ut en kort stund och gick in sen. Sen va det bg och sen va det ph >_< Jag stannade kvar i skolan en liten och gjorde skolarbete ensam. Sen gick jag till mitt skåp och mötte Tim. ´Sen gick vi tillsammans till centralen och under den tiden kittlade Tim mig lite och han fick mig att skratta! Men det får han mig alltid att göra, på ett eller annat sätt och han är bäst för det! Sen gick han på sin buss och jag väntade på mig, åkte hem, lagade mat till mig och Jonas och sitter här & skriver ^^ Chattar med min super gulliga kille Viktor oxå!!! =D <3 :* Han är bara så gullig & söt!!!!! =D <33 :*
Är fortfarande hypper, men är trött samtidigt... Det hör inte ihop med jaja. Ska försöka rita en stol, kommer faila, men ska försöka!

Mvh Sarah The Happy One! =D

Onsdag

Hade fullt upp i skolan idag! =O Hade 3 föreläsningar före lunch och efter lunch hade Sara och jag kökstjänst!!! =O Men det gick bra. Sen kom Herman och Viktor ner till matsalen där Sara och jag va. Vi snackade lite. Dimitra kom till matsalen, tog Viktors mössa och gick... O.o Sen gick Herman, så då va det bara jag, Sara och Viktor kvar ^^ Vi snackade lite och vi alla va jätte trötta! Sen uttmande Sara mig att pössa Viktor på munen... =$ Och vi gjorde det ^^ <3 Det va mysigt ;D Sen när Sara och jag stog vid våra skåp sa Sara att vi va så söta när jag pössade honom. När vi hade den sista bg för dagen fick jag Viktors mössa. Jag tog på mig den och den va fett mysig!! =D Sen väntade Sara och jag på att Viktors bg skulle ta slut. När den tog slut fick Viktor sin mössa och Sara & jag gick från skolan och åkte hem till henne ^^ Vi körde anden i glaset och Saras mamma busade med Sara, det va jätte kul, för Sara va jätte rädd i början! Sen drog vi hem till Saras pappa och flummade lite. Vi snackade med Viktor på skype. Sen va det mat, sen drog vi till Saras mamma igen och va med hennes lilla syster som är typ 7 månader tror ja. Sen gick vi till bussen och sa hejdå. Jag gick på bussen, gick av vid centralen, väntade på mig buss, gick på min buss och nu är jag här ^^ Lite snabbt om hur min dag va. Ska kolla på True blood ikväll oxå och nu ska jag göra en BoF uppgift!

Mvh Sarah whit love <333

Tisdag

Idag kom jag lite sen till skolan som jag alltid gör, men jaja. Jag hade eng pass efter bg. Jag och Sara blev i en grupp och vi skulle hitta fakta om Thanksgiving och sen om 2 veckor typ redovisa det för hela eng gruppen >.< Så Sara och jag gick för att söka fakta på en dator, så ville inte datorn fungera -.-'' Jag blev så arg på den att ajg kunde ha sönder den, men det gjorde jag inte. Så Sara och jag gick och letade efter Ola som är IT-ansvarig i skolan. Han hjälpte oss, men datorn blev inte bättre. Så Sara och jag gick sen till en annan dator och satt där. Sen skulle Sara göra projektprovet, så jag fick fortsätta ensam. När jag hade skrivit ut alla gick jag iväg och satte mig vi några stolar och läste. Sen efter ett tag kom 2 7.or och började snacka med mig... Och va ganska kul, efter ett tag hörde jag Hemran säga nåt. Sen kom Viktor och kramade mig, så kan nog lista ut vad Herman sa. Inte helt fel att få en kram, ganska trevligt att få det faktiskt ^^ Sen uttmanade Sara mig igen att pössa Viktor, men den här gången på munen! Jag sa nej, för ajg är förkyld! Vill ju inte smitta honomn!! D= Sen lunch. Sen IdH. Jag fick astma under det, så tog min medicin ochn vilade! Sen kom Dimitra och gav mig sälskap ^^ Sen sa Pelle att vi skulle göra övningar. Vi gjorde dem och Dimitra och ajg hade skirkul när vi gjorde dem! Hade jätte svaga ben efter idh bara, så hade lite svårt med trappor! >.< Sen fick jag värdens huvudvärk ='( Men nu hinner jag inte skirva mer. Ska vila mitt huve ett litet tag och se om jag skriver nåt mer sen.

Mvh Trötta Sarah

Måndag

Ja, idag va det första dan i skolan efter höstlovet ^^ Kul att se alla igen, men vi har bytt bg-rum >.< Vi har fått DELTA, det rummet jag inte ville ha!!! =''( Men jaja, vi överlever om jag har tur! Och idag efter lunchen gjorde ajg som Sara sa åt mig att göra, jag pussade Viktor på kindne och det va helt okey. Fick en kram av honom efter det oxå, så det va trevligt!!! ^^ Men sen va han tvungen att åka hem, han måde inte så bra =''( Och aikidon idag... Ja, vad ska man säga om den? Det gick jätte bra säger vi. Men det gick ganska bra! Men när ajg skulle göra en tecknik med Josefin, så failade vi lite. JAg ramalde 2 gånger och Josefin tappade mig några gånger, men vi hade kul iallafall!



Så ser träningskläderna ut! Vit, jag vet. Det ser ut och känns som en pyamas in real life! Och nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på Dba såklart!!! =D <3

Mvh Sarah *happyface*

Bilderna!!!! =D

Nu kommer klassfotot!!! =D



Jag sitter på första raden nr 2 från vänster! =D 



Till vänster: 7.ans bild!
Till höger: 8:ans bild!
Men nu har jag ju svart hår. Men ändå! Man kan se ändringar mellan bilderna! =O Men är nöjd med bilderna! ^^

Mvh Sarah The Fail Evil Girl =3

Söndag

Söndag idag och måndag imorgon. Men jag börjar idag. Pappa väckte mig kl 10.30 tror ja. Pappa sa att det va dags att kliva upp nu, men jag sa nej helta tiden. Så då började papap kikla mig och jag är jätte kiklig! Så jag började asgarva då... Sen när jag klev upp ur sängen kände jag att jag hade en sån jäla träningsvärk i mina lår och har det än!!! >_< Men åt frukost och sen dog jag i soffan. Sen kom jag på att Jonas inte va hemma. Han är tydligen på fyris med en kompis, det är skönt att slippa honom! Sen gick jag in på mitt rum för att byta kläder och borsta mitt hår. Sen satte jag mig framför min dator och började göra skolarbete. Men jag kunde inte lyssna på Dba på hög volym, för pappa är hemma >_< Sen helt random kom mamma in till mig och sa att jag skulle gå in på toan, jag undrade såklart vrf, men det ville hon inte säga. Så jag gick in på toan och kollade på toa locket.



Mamma hade gjort då... Sen gick jag in till mitt rum för att fortsätta och nu skriver jag det här! ^^

Igår: Tände ett ljus på gravarna som jag lovade. Tänkte på alla djur som ligger där och dem som inte ligger där. Saknar Sötnos, min katt som ligger där.

Så att jag inte glömmer, jag ska vissa klassfotot oxå! Men det får bli i nästa inslag. Ska bara hitta bilden först och sen ska jag hittade bilden på mig. Men ja, det får duga till nästa gång ^^ <3

Mvh Sarah The Fail!! =D


Lördag

Tjao. Hemma efter aikidon nu ^^ Den började 14.30 och slutade 17.00.... O_o Det va jag, Jonas, Josefin och en till tjej som va från ungdomsgruppen, sen va det 17/18 vuxna >.< Men jaja, i början köprde vi 40 min om hur man bugar, sätter sig ner & bugar och sen hur man reser sig upp på rätt sätt... O_o Så nu är vi bäst på det ;) Men vi slutade från ungdom slutade 16.00 istället för 17.00, för vi blev trötta och vi fick sluta tidigare ^^ Så nu sitter jag här vid min dator, lyssnar på musik och skriver mitt inlägg ^^ *Happyface* Ska gå ut sen och tända ljus på våran lilla kyrkogård på tomten tror jag. Men det blir nog efter maten. Hade inget mer att säga för denhär gången tror ja. Men vi hörs ^^

Mvh The Fail One Sarah =3

Oj... Sorry

Sorry att jag inte har uppdaterat på ett tag, men har glömt... =$
Kortfattat vad som hänt: Dumpa Herman. Dan efter jag dumpa honom blev han ihop med en tjej som heter Tea, drygt att han ble vihop med en annan dan efter. Jag väntade ca 1 vecka, sen blev jag ihop med Viktor ^^ Han går i 7.an, han är lite blyg face to face, men när man smsar med honom är han SUPER göllig!!! =3 Jag har färgat mitt hår svart ^^



Och ja, vi har kattungar nu oxå ^^ Dem heter Rati och Cupido. Rati är en tjej och Cupido är en kille. Dem är syskon och vi har haft dem sen dem va små. Dem har fått min gamla katt Trolliz att börjar bussa och det är toppen!
Ja, jag går i 8.an nu och det är skönt med konstigt. Det är sista dan på höstlovet nu oxå. JAg har aikido imorgon. Förra veckan hade vi inga 7.or och inga 9.or i skolan. Skönt, men det va för tomt!
Men ja, det får nog räcka som inlägg för denhär gången!

Mvh Sarah The Fail One =D

RSS 2.0