Lördag

Idag va det aikido. Det va jobbigt! Det va inte så hinla lätt att komma igång efter ett påsklov, men jag försökte så gått som det gjick. Och läraren (Peter) tyckte att jag va den som hade varit mest konsentrerad och att jag hade utväklat min aikido kånst sän jag började. Och det är ju kul att det går bra för mig ^^ Och innan jag satte mig vi datorn så kollade jag, mamma, pappa och bror på en sjuk film. Det va "inget" blod eller våld alls >.< Hehe, det va bara det i hela filmen. Men jag gillade filmen.
Mvh Sarah

Fredag XD

Är hemma i brors rum. Vi ska spela tranformice. Men jag är inne på lite bloggar och sånt ^^
Idag hade vi ws (får jobba med vad vi vill) hela dan  -.-'' Fatta det det blir tråkigt ibland, men måste göra det. Panda (Amanda) fick värdens skrattattak och det fick jag med. Vi misstolkade lite saker oxå och pratade om Eric Saade (om du kollar Amanda, så skriver jag RÄTT nu!?) Så nu ska jag och min bror spela lite och lyssna på musik
Mvh Sarah

Frpn idag då =)




Het eller!? Det va min vän Dimitra som gjorde så här mot mig, men det va kul XD

Torsdag

Inget inlägg igår, sorry for that! Men jag hade ph och kom hem men 16:20 bussen, så va hemma runt 5. Och sen skulle jag och pappa cykla 2-3km till en som fyllde år. Det va roligt. JAg fick tårta och bullar ^^
Men idag då!
Idag så va jag i skolan för "ovanlighetens skull". Och det hände inte så mycke. Vi hade tyska, men det va tråååååkigt! Vi började med Biologi idag =) Det ska blir kul, för det är det ända som vi ligger före andra kunskspsskolan med XD Men jaja, det kommer en bild från mig idag ^^
Mvh Sarah

Dags för film!

Vet att det inte va länge sen jag skrev nått. Det va några min sen bara men jaja.
Jag har kollar http://fokis.se/ som jag läser och följer. Och några av mina vänners bloggar. Men du är det dags för mig att se en film, och jag ska se Eclipse den 3 filmen från The Twilight Saga. Den är så bra och snart kommer Breaking Down och det är den 4 filmen! SÅ nu är det film dags så vi hörs =)
Mvh Sarah :D

Mycke att säga! Orkar du läsa?

Förlåt för att jag inte va inne som jag sa och bloggade! Men vi hade inget internet eller hem tele! Och nu har jag en del att säga och allt kommer från dag till dag!

Lördag: Idag cylkade jag runt lite här hemma, men sen fick jag för mig att jag skulle till byn (Knutby). Och det gjorde jag. Men sen blev det lite tråkigt, så jag skikade ett sms till Sandra. Och hon va i byn =) Så jag möte henne vid våran gamla skola och sen cyklade vi hem. Hennes pappa bor en 2km från oss. Så vi cyklade och pratade lite. Det va jätte kul att se henne igen =)

Söndag: Idag så skulle vi till mormor och äta påskmat... Och mamma och pappa höl på ute och fixade, men så kommer mamma in så springer in till badrummet och ropar på mig. Hon hade skurit sitt finger och det blödde som f a n. Så hon och pappa åkte till akuten i Uppsala och lagade mamma. Det tog någon timme att sy mammas finger. Men dem kom hem efter ett tag oxå. Och sen åkte mamma och pappa för att hämta jonas (min bror) som va hos en kompis och jag cyklade till mormor (hon bor bara 3-4 km bort). Och sen åt vi påskmat och så.

Måndag: Det va ingen aikido idag. Och det va inte heller någon skola, så jag va hemma och slöade mig. Så jag gjorde inte så mycke.

Idag: Idag va det skola igen efter påsklovet. Och det är 30 dar till skolaavslutningen :D Idag har jag inte gjort så mycke intressent mer än skolarbete, men vi såg en teater och det är helt nytt. Den teaterna hette. Vem kan du älska? Och den gillade jag. Och kan säga att man skrattade många gånger. Men jag orkar inte direkt skriva vad den handlade om. Så ni får nöja er för denna gång.
Mvh Sarah


Fredag

Tja tja. Det är fredag idag. Och jag har jobbat på hemma. Jag tagit bort en stor lövhög, flyttat en del jord och tagit bort en till större lövhög. Det det jobbigt! Men är klar med det nu och det är skönt. Och snart är det tisdag, då är det skola igen. Men orkar inte till skolan, vill bara vara hemma och sova! Och på onsdag så har jag ph, det är att man ska vara kvar 1 timme efter skoltid och prata med sin handledare. Det är inte kul, för vi slutar 14:00 och bussen hem går 14:30 och bussen efter går 16:20 -.-'' Det längtar jag INTE till!!!
Mvh Sarah

Hemma

Jag har precis kommit hem från Stina. Vi pysslade lite och jag gjorde ett armband som jag är nöjd med och ett helsband som inte är klar än. Men ska göra klart den nästa gång jag är hos henne ^^ Och Stina har 3 sociala kátter, 1 som är lite skyg av sig och 3 som är i ett helt eget rum. Och jag gosade med 4 av alla katter ^^ Och ja, vet inte vad mer jag ska säga för denna gång =)
Mvh Sarah

Tisdag

Ja, idag är det tisdag. Jag och pappa åkte och handlade lite och jag pantande över 70 pet flasker och typ 15-20 läsk burkar. Det va det SOTRA som hände idag. Annars har jag bara varit hemma och segat med allt. Kollat på tv, bussat med hundarna och sånt.

Det är Tea och Erika. Tea till höger, Erika till vänster. Dem är bara för underbara <3
Mvh Sarah

Hemma

Är hemma från aikido nu. Det är skööööööööönt. Men har ont i mina knän. Och när vi skulle åka hem så stannade vi till vid min favo resturang China garden i Uppsala. Jag åt buffe och då ingår glass till efterrätt. Och jag tog lite ofc. Men det är skönt att vara hemma nu. Och Molly är hos sin nya fam. Och jag har påsklov! På lördag och måndag som kommer är det ingen aikido ^^ Kan det bli bättre?
Mvh Sarah


YAY!

Vi har haft en låne hund här som heter Molly. Och idag ska hon få ett nytt hem. Hennes nya ägare är här nu och pratar med min mamma och pappa. JAg gillar inte Molly för hon åt upp mina skor -.-''

Dem här skorna va det! Men har ett var lika dana, men dem är vita. Och det va mina fova skor hon åt upp!

Jag XD

Jag

Tänkte att ni skulle få se en bild på mig. Jag har fler bra bilder som kanske kommer upp. Men ni får nöja er med den här på mig =)
Mvh Sarah


So sad!

http://www.youtube.com/watch?v=FZQ23JB1sEE&feature=player_embedded

Tjejen, Jade, som gjorde den här videon begick självmord tre dagar efter.

På grund av att hon blivit så hårt trakasserad och skadad av mobbare i skolan som kallat henne ful, bitch, hora med mera. Hon lever alltså inte längre. Tack vare alla idioter som tagit ifrån hennes vilja att leva.

Jag blir så jävla arg på alla mobbare där ute. Jag kan inte ens uttrycka mig i ord hur mycket jag hatar dem. 

Så tänk, mobbare, innan ni säger något så hemskt till en annan person. För det dödar faktiskt.

R.I.P Jade. ♥ 


Hej =)

Hej. Det här är min första egen blogg. Jag delar blogg med en vän och den bloggen heter www.thefails.blogg.se om du vill kolla lite. Men nu har jag en egen blogg som jag kommer att anväda kanske. Men nu ska jag presentera mig lite: Jag heter Sara och är 14 år. Jag har en mamma, en pappa och en bror. Jag har 2 hundar, 3 hästar, 3, hamstrar, 1 spindel, 1 katt, 1 marsvnin och 1 kanin. Det är 12 djur. Mina favo djur är katt, hund och orm. Jag har ingen speciel favo musik, men mina favo färger är svart, chok rosa, blå och lila. Men aa, det får duga tills vidare om mig. Men kommer med fler inlägg snart. Mvh Sarah

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0