Hemma denna söndag

Då va man hemma, snart sussa, men just nu skriver jag detta, lyssnar på nightcore och snackar med Nusse ^^ 
Men ja.. Har varit ihop med Kevin i över 1 månad (fett stolt!) 
Från och med i morgon och sen resten av veckan får jag inte äta godis och sånt. Bullar får jag äta, ska tvinga mamma baka bullar till mig då. För om jag går det och klarar det, då får jag pengar. Så jag ska försöka köra 2 månader irad, för då får jag mer pengar :3 Jag vet exakt vad jag kommer lägga dem pengarna på... KLÄDER, SMINK, NAGELLACK och andra roliga tjej saker xD Kommer köpa bullar, älskar bullar :3 Sen ska jag väl spara på pengarna antar ja....
Och v.50 åker ja till falun igen, längtar! Över 2 månader dit, längtar shit mycke! Kommer bli så himla kul där. Sista gången, såklart att det kommer vara awesome! Kommer ha så kul, göra så mycke där, göra mitt bästa där och få bra betyg. Om man kan så vill jag ha silversmide, för då kan jag göra ringar. Jag vill ha fler ringar liksom... Och jag som är så gullig, jag tänker då göra en ring till Kevin... Hehe.. Bara för att jag är så gullig liksom ^.^
Men ja... kl 23.00 ska jag ligga i sängen... Ska snacka med rakas tills dess antar ja och göra annat kul. För imorgon är det skolan :c
 
 
En bild på mig från falun :3
 
Mvh Sarah

Bluuuuuuuuub

Älska min rubrik!!! xD
Men ja... Jag måste skaffa ett liv eller nåt, för jag har inget att göra typ Dx
Iallafall. Kevin och jag är ensama här. för dem andra åkte för att handla. Så vad ska jag och rakas hitta på då? Spela musik på hög volym, gör redan det, SKRILLEX 4TW!!!!!! Ska nog kolla några bloggar eller nåt sånt, hitta å¨nåt kul med Kevin och ja, sen får vi vad vi kommer att göra. 
Det är fint väder ute c:
Kevin tycker nog att jag är lite knäpp eller nåt sånt, men jaja. Jag är ju den muppigaste muppen av alla muppar xD
 
Mvh Sarah

snabbis

Snabbis via mobil såhär lagom på morgonen... Väcka Kevin.... Inte direkt det lättaste, men man blir syselsatt ett tag iallafall.
Dagens planer... Har inga. Chilla och mysa men nusse, sen åka hem och prata med mina föräldrar. För dem är nog inte så glada, men det är som tur inte mig dem inte är arga på c:
Men jaja.... Vad mer kan man skriva...?
Min helg...? Neee, den är inte så intressant antar ja c; Va med vänner och hade kul ett tag, det va det.
Mek jaja... Ska sluta skriva nu. För Kevin kom ^.^

Mvh Sarah från mobil

Liv....? xD

Ne, inget liv har ja. Är hemma hos Kevin, spelar musik, lyssna rpå vad Kevin gör och snackar med Dimman i mobilen. Mycke på en gång ba c; Väntar samt oxå på att Bella ska svara på mitt sms, för jag frågade henne en sak för över 1h sen Dx 
Och det är så kul att titta på vad min lilla emo pöjk gör ;3 Och idag blev han överlycklig typ. För han får skaffa en piercing C: Fan vad bra han kommer se ut i det ^^ För har sett honom i fejk piercing, DAMN vad han va het då! 
Men ja... Hehe... Nog om hur bra jag tycker Kevin är. Kanske lite jobbigt att läsa.. Men jaja, ni överlever nog ^w^ 
Ska nog få ner Kevin i sägen, sätta på en bra film och mysa med honom ^o^ 
 
Mvh Sarah

Va ett tag sen

Det va ett tag sen.. 
Va, vafan har hänt? :o 
Jag va i falun, så jävla kul sista natten! Alla dansade på den sista låten och ja.. Men jag saknade dock min nusse Kevin :'c 
Och nu kommer jag fan klaga, det får jag göra! Jo, mitt ex Trolin snackar tydligen en massa shit om mig, ljugit en del! Sagt att jag kallade honom för fetto, det är lågt, jag säger inte sånt til någon, spelar ingen jäla roll vem det är och vad han har sagt, jag gör inte det. Och nu när jag gick in idag, så såg jag att jag har blivit spammad här på mig blogg, av Trolins vänner -.-'' Ska fan bestämma dag, tid, plast med honom för att snacka. Och då ska hans vänner med, dem som har skrivit till mig här. För jag kräver en förklaring till detta nu och jag vill se dem i ögonen! Jag har inte gjort ett jäla ett jäla piss! Jag gjorde slut, no feeling 4 him, är helt såld på en annan kille. LIVE WITH IT!!! Men jag kallar inte andra för fetto, det gör jag fan inte! Det är Trolin som har kallat mig för SLYNA, BITCH, KÄNSLOMÄSSIGT EFTERBLIVEN, SLAMPA, ÄCKEL EMO. Visst, bitch hör jag ofta, men äckel emo, känslomässigt efterbliven, slampa och slyna...? Nej, det är inte okey, det är fan inte okey!!!
Då är det bara att vänta och se om man har balle nog att snacka face to face mot mig, det kommer bli så jäla kul!
Och så har jag en jävligt förbannad pojkvän vid mig, han är fan inte glad och jag förstår honom.
 
Mvh en pisst Sarah

Då va det torsdag

Då va de torsdag rå... Inte gjort nåt, va hemma sjuk! D: 
Vad gör jag nu då? Jo, jag snackar med min älskling Kevin ^.^ Och lyssnar på musik
Kort inlägg........... :3
 
 
Söt bild på mig och älskling! :* <3
 
Mvh Sarah

Denna onsdag da

Jaja.. Jag va hemma idag. Vad gjorde jag då? Jo, jag sov, tv, ut med hundarna 3 gånger, åt lite och gjorde lite skola. Det va fett chill. Men jag fick astma shita många gånger dock. Och nu har ja shita ont i huvet. Men ja klarar mig nog. Ska till skolan imorgon, dem saken är säker säger ja bara!
Gullig Kevin e, han frågar hur jag mår då och då. Han får typ samma svar hela tiden, men ändå. Gulligt att han bryr sig :')
Men ja...
 
 
Say anything u want, I tunr the music on
 
Mvh Sarah

blir hemma

Idag, denna onsdag, då blir ja hemma. Jag hostar sönder halsen, hostar tills ja får astma och ja har en sån dära jobbig huvudvärk som inte tänler försvinna. Inte för att ja klagar, men det bara blev så just idag.
Hoppas att jag blit bättre till imorgon, för de finns en sak i skolan ja måste göra.
Och på fredag är de skolfoto.
På lördag är de kulturnatten. Då ska man på stan med vänner...

Mvh Sarah från mobil

Vafan!?

Vafan ska jag göra med Trolin? Han verkar inte ha kommit över mig, för han är på mig hela tiden. Det är ju jobbigt och han borde komma över mig. För seriöst, han är bara dryg.
Ena sekunden ber han om ursäkt, nästa förolämpar han mig igen... O.o Man tar ju inte honom seriöst, men ändå!?
Han har nu sagt slyna, slampig, bitch och äckel emo till mig. Dem 3 första har ja inga problem e. Men äckel emo, de tycker jag inte är okey. Jag ser inte mig som emo direkt, men jag älskar stilen! 
 
 
Jag på bilden, inte alls emo råå c; 
 
Mvh Sarah

Hemma denna tisdag

Åka till skolan
Vara i skolan
Städade klassrummet ( gulligt va? c; )
Träffade min underbara pojkvän på stan
Va på stan
Åkte hem
Åt mat
Och nu detta. Sitter och skriver detta inlägg, lyssnar på musik och chillar. 
Lite senare ska jag hjälpa till med nåt hemma. Dock vet jag inte vad, men nåt ska jag göra. Kanske fixar tvätten, tror att jag kommer fixa tvätten. 
 
Bild på mig rååå :*
 
Mvh Sarah

Denna tisdag morgon

Denna tisdag morgon ja... Jag gick upp extra tidigt för att duscha. Skönt att duscha lite. Sen tog jag på mig kläder, sminkade mig, gjorde te till mig och nu sitter jag med mitt te. 
Jag dricker aldrig te för vetskapens skull. Men när jag gör de, då är jag fasen sjuk! Nu har jag bara så jäla ont i halsen. Hostade så mycke igår när jag skulle sova, att jag fick astma igen :/ Såhär kan jag inte hålla på tycker ja, min hals kommer ju tillslut dö en smula!
Och om en vecka, då är jag uppe i falun vid denna tid. Troligen så sover ja eller så är ja nyvaken. Det beror på när vi tänker gå upp. Och när jag är där, då kan jag inte göra några inlägg kanske. För där har jag inget internet och dator salen är alltid full typ och datorerna där är oxå sega som satan. 
Men ja... 
 
 
I slutet av 7:an. Jag gömde mig....... O.o
 
Mvh Sarah

Hemma denna måndag

Åka till uppsala
Ha idh först av allt (va icke me på den) 
Bg
Lunch
Ws
Sv
Bg
Stan
Hem
Mat
Och nu dator. Intressant? Ja vet ;) Men haha nej. xD Seriöst då...? Idag har jag hostat en del. Imorse hostade jag så mycke, att jag fick astma. Nu är det helt fel lägge att bli sjuk på!!! För HALLÅ!? Falun nästa vecka!!!! 
Men ja... Jag mat ganska nydligen och ja... Det mår jag nu inte bra av.  Så kort inlägg blev de ja
 
 
Jag lånade Kevins glassögon ;3
 
Mvh Sarah

Denna söndag

Ja.. Kevin kom ju hem till mig i fredas, va här hela lördagen och åkte nu idag. Det va jätte kul att ha honom här!!!
Men vad vi gjorde orkar jag inte skriva om, men kul å mysigt va de!!! ^^
Nya bilder på fb finns, kolla där om du har mig som vän!
Jag har varit lite duktig oxå. Jag städade rummet, byte sängkläder och tömde kattlådan. Så lite duktig har ja varit.
Nästa vecka kommer jag fan ha fokus på falun. Kommer fan sakna Kevin som fan där uppe. Men ringa honom varje kväll, det kommer jag SÅKLART göra! För annars kommer jag fan sakna honom tills jag dör! Och jag längtar shit mycke till falun. För dit med helt galet underbara människor ska man rå. Fan vad kul de komemr bli! Och min skiss  i slöjden är typ klar... Jag ska bara göra några fler allternativ på vad jag ska göra. Och kolla, jag kan ett svårt ord, fan jag är cool! ;) HAHAH xD 
Men nej haha xD
 
 
Min nalle som sitter på min skåpnyckel :P
 
Mvh Sarah

Efter 12

Jarå! Då va kl någonting efter 12 nu när jag skriver detta. Jag sitter och lyssnar på musik och Kevin ligger brevid mig och ja... Jag venne! 
Kevin är så jäla het just nu! JAG LOVAR! Han har en fejk ring i läppen som gör honom se shit het ut! Assåh, shit, jag dör, så jäla het!!!! 
Men ja... Nu ska jag nog busa med Kevin igen!!! ;3 MOHAHAHAHAHAHAHAHA
 
 
Jag i slutet av 7:an råååååå
 
Mvh Sarah

Lördag morgon.... O.o

Vilken natt säger ja bara, vilken natt. Vaknade kl 6 typ! Hemskt! Varit vaken shit länge, blivit trött, men dock inte kunnat somna om. Kevin ligger just nu brevid mig och läser allt jag skriver. Så jag ska nog vara snäll... O.o
Hihi, busig har ja varit oxå. Har bitit Kevin på halsen lite, bara för att jag är så himla gullig ;)
Men ja.... Nu ska vi... Ja... Hmmm... Bra fråga, jag vet inte xP

Mvh Sarah från mobil

RSS 2.0