Omg!

Det är måndag morgon nu. Ska snart till bussen, men tänkte bara göra ett litet snabbi inlägg här först.
Under helgen har jag haft lite svårt att andas. Jag vet inte vrf, men jag får astmahostningar då och då. Och det är inte kul. Och det känns som om jag har astma, men när jag tar min medicin så försvinenr det inte... :/ Det är inte så hilma kul med att ha stma 24/7 som inte vill försvinna och hostar påbrund av det. Jag kan limsom hosta sönder min hals... :/

Mvh Sarah

HEMMA!

Vilken helg jag hade säger jag bara, vilken helg. Hoppas att jag kommer få en till likadan helg!!! Men ja, får börja med att ta allt från fredag - idag!

Fredag:
Alltid kul att hänga med Anna mot Uppsala. Skoldagen va väl okey antar ja? Men allt kul började när skolan slutade och jag möte Anna vid hållplatsen till centralen. VI snackade lite och sen tog en buss. Vid centralen möte vi Emelie och vi hängde där lite. Men efter ett tag gick vi till svava toaletterna. Där hängde vi lite. Sen kom Jesper dit. Vi hängde där lite och sen gick därifrån för att "andas". Efter det minns jag inte vad vi skulle göra faktist xD Minns bara att senare på kvällen va jag med Emelie, Anna, Jesper och 2 andra killar (namn minns jag inte). Sen skulle Anna gå iväg med en av killarna. Sen kom en tjej som hette Andréa. Vi gick till svavatoaletterna med henne och hängde där. Sen skulle jag och Emme dra till hennes pappa. Jesper och Andréa skulle till nåt ställe och killen som jag inte minns vad han heter skulle oxå hem. Hemma hos Emmes pappa åt vi suchi till mat. Första gången jag åt det, det va gott och mättande. Senare under kvällen skulle jag och Emme till en fest där Jesper och Andréa va. Men vi åkte därifrån snabbt. Det va inte riktigt våran grej + det va killar i 18-20 års ålderna som glode på en...... O.o Sen gick vi runt lite på stan och hängde, för att sedan åka hem till Emme igen och kolla på film.

Lördag:
När vi vaknade va Emmes pappa inte hemma. Men vi åt frukost och kolalde på tv. Sen skulle vi hem till Emmes mamma. Där va hennes fett söta hund!!! :D Hon är så gooooooosig! :'') Där byte Emme kläder och sminkade sig. Sen åkte vi hem till Emmes pappa igen och där fick jag sminka mig (känner mig lite naken utan smink liksom :$). Sen drog vi ner till stan och hängde lite. Möte Andréa och en annan tjej. Vi drog till en fest som va på samma ställe som kvällen innan. Men den här gången va det fett kul där xD Emelie och jag drack cola, men vi tror fan att det va nåt i colan!!! Seriöst, vi blev fett flum och asg åt dem andra som inte va helt normala xD Sen kom det 2 killar dit, men då skulel vi till stan för att hänga lite. På bussen mot stan klev det på några fulla 08 -.-'' Fan vad dem skrek! Det blev lite bråk på bussen oxå, men inget slagsmål som tur va. Men när vi gick av bussen drgo vi mot donken. Där fick jag låna en keps (fick låna den av en av killarna som vi va med). Den va fett skön oxå, ville behålla den (bild finns på min fb sida). Sen tog killen tillbaka sin keps, för han skulle dra. Inte så långt efter det skulle Emme och jag oxå dra. När vi kom hem till Emme dog vi lite smått.

Idag:
Vaknade av att mamma smsade mig -.-'' Men vi klev upp, åt frukost och kollade på tv. Sen skulle Jesper komma en snabbis hem till Emme,  med sin tjej... Vi va vid lekparen och snackade. Sen drog Jesper och hans tjej. Då gick Emme och jag in till henne och kollade på tv. Sen skulle jag ta en buss mot centralen för att sedan åka buss hem. När jag kom hem åt jag mat. Se kom mormor och friade Jonas. När dem åkte gick jag raka vägen mot mitt rum och att sätta på min dator för att kunna kolla fb, skirva inlägg här och lite mer.

Men ja.... Nu har jag nog skrivit klart om min helg med Emme.

Mvh Sarah

Torsdag

Torsdag minnsann! Dagen såg väl okey ut? Bara skit ont i mitt ben! Efter morgon bg hade vi sv. Skulle börja på någon dum sv uppgift... :/ Sen hade vi ws. Lunch, pyttipanna... :| Matte, ws, engelska x, bg, ph och sen stan. På stan skulle jag möta Anna, för hon skulle ge mig en sak. Men jag fick vänta ett tag innan hon kom. Då kom hon och Jesper. Jag fick min sak och sen skulle jag till en affär för att köpa min lillebrors födelsedagspresent. Han får godis. Jag köpte oxå tuggummi till mig! För mitt tog slut D: Sen när jag kom hem såg jag att mamma hade köpt den första sesången av Buffy, så jag kollade på dem 4 första avsnitten när jag kom hem och nu sitter jag här. Om ca 30 min ska jag ligga i sängen och sova. Så skriver lite snabbt då!

Mvh Sarah

Sitt inte bara där, GÖR NÅT!!!

Sitt inte bara där, GÖR NÅT!
http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc
Kolla på länken, dela den på fb och be andra kolla på den, gilla och dela! För det som finns på denna video, det är fan inte okey! GÖR DET! FÖR VÄRDENS BARN!!! GÖR DET!!!! För det som påvåg, det får inte fortsätta! Du HAR 30 minuter av din tid att kolla på den här videon! Om jag hade det, så har du det!

Mvh Sarah

Onsdag

Sorry för att jag inte skrev nåt igår! Men jag somnade på soffan när jag kom hem :$ Men kan väl skriva en snabbis nu.
Igår åkte jag buss med Anna till Uppsala. Kom SENT kom skolan, ca 30 min sent D: Efter bg hade vi eng. Efter det skulle jag och Dimman till sjuksyster, men hon va upptagen då >.< Så vi jobbade istället. Men jag läste en som som Dimman hade. Sen hade vi lunch... Det va pasta och köttfärsås, inte direkt min smak, men jaja. Sen gick vi tillbacka till sjuksyster och hon bad oss att komma tillbaka senare. Så under tiden hann vi leka med Dimmans kamera, vara på ett no (tror det) pass coh sen gick vi tillbaka dit. Då fick jag ligga på en sån dära säng i hennes kontor och villa i 10 min. Det va tråkigt! När hon kom tillbaka kollade hon min puls och blodtrycket. Altl va som det skulle! :D Sen hade vi bg. Efter bg drog Dimman och jag till stan för att vara med Emelie och Anna. Jesper som va med i måndas träffade vi oxå, men han åkte iväg för att dumpa sin tjej, men det blev inte så. Bara han är lycklig så är det okey för mig! Iallafall, jag minns inte så mycke mer. Vi skulle åka en random buss, men det blev fail. Vi skulle ha möt en kille vid centalen, men Anna behöva då på toa, så vi gick till svava toalätterna och möte killen där, han heter Sebastian. Han va snäll. Efter det åkte vi till gf (genomfarten) och hängde ett tag. Sen började vi gå någon stanns. Så ringde Emelies storasyster och vi fick åka hem till Emelies pappa och hämta en film. När vi ha hos hennes pappa och hade hittat filmen lekte vi i en lekpark som fanns utanför hennes hus :3 Fett kul! Sen resten av den kvällen minns jag inte så bra xD
Så nu kan jag prata om idag!
Åkte buss med Anna till stan. Kom inte jätte sent till skolan idag. Hade tydligen gjort klart allt i no som vi skulle göra, så jag gjorde so istället. Fysik pass. Lunch. Jobbade med bild under ws. Idh gick bra. Hade teori och i slutet pratade vi om gymnasium och hur det går till när man söker in dit. Det va bara Sara och jag kvar då xD Efter det drog Sara och jag till stan för att "fika" lite. Det gick bra. Sen tog Sara sin buss hem. När jag väntade på min buss va det en kille som sån bekant ut som kollade på mig VÄLDIGT mycke. Men jag kom inte på vart jag hade sätt honom förr! >.< Han hade kort brunt hår. Men sen kom hans buss, så jag kunde inte kolla på honom mer >.< När min buss kom satte jag mig i mitten och lyssnade på musik. När jag gick av bussen gick jag mot brevlådan. Jag hade fått ett brev med en massa papper som hade med moppe körkort att göra. Ska gå igenom allt med pappa sen. Nyss åt jag mat, men åt inte mycke. För jag blev så himla mätt! Så ja... Nu sitter jag här, skrivet detta coh lyssnar på 1D. Ska nu kolla in några bloggar och ja... Vänta på att pappa ska komma hem. Sen ska jag göra ett nytt album på fb, där ska bilderna från i måndag och igår upp! :D :3

Mvh Sarah

Måndag.

Idag va det måndag minnsann. I skolan fotade jag och Sara lite, så jag behöver inte prata om skolan så mycke. Men sen kom allt kul efter skolan. JAg va på stan med Emelie, Anna F, Petra (bekant) och Jesper (aldrig träffat förr). Jesper va lite läskig ibörjan, men sen blev han ganska okey i slutet. Vi träffades vid centralen där vi hängde ett tag. Sen gick vi mot svavagallerian, toaletterna under där. Där hängde vi till en säkerhets vakt kom och körde ut oss D: Efter det gick vi och möte en tjej som Jesper skulle snacka med. Hon va 2 år äldre än mig, men ändå vad jag längre än henne :3 Kändes awesome. Sen skulle Petra åka till sin skola för att hämta sin väska och vi andra följde med Jesper till nåt ställe. Minns inte vrf vi gick dit xD Men sen när vi va på väg tillbaka stannade vi vid A3 vid centralen och hängde en stund. Där pratade vi, Anna försökte våldta mig D:, Anna tafsade på mig D: och jag fick sitta i Emmes knä :3 Men sen möte vi Petra i svavagallerians toaletter. Efter det skulle vi gå till gf (genom farten) men jag fick ett sms av jonas. Vi skulle ses vid burger king ca 17.05 typ. Så jag gick dit och möte honom, åt mat, åkte till träningen, tog några bilder innan träningen, kolla min puls, tränade, byte om, åkte hem och nu sitter jag här. En snabbis av min dag idag och jag KANSKE kommer vara med Emelie på stan imorgon med. Får se. Hoppas att det komemr att hända, för jag träffar henne typ ALDRIG!!!
Men ja, imorgon ska jag oxå gå till sjuksyster och kolla min puls och det. Ska även ge henne en lapp från mamma. Hoppas att det inte går så snabbt där och att hon fattar vad jag menar. För sist jag va hos henne så fattade hon inte ett piss av det ja sa D:
Men nu ska jag nog skriva klart, har några saker att göra innan jag måste gå från datorn och ducha och allt annat skit. Ska kolla andra bloggar och sånt, det tar lite tid >.< Men komemr med inlägg imorgon och KANSKE några bilder, får se om jag orkar lägga upp dem här. Men kom kommer troligen att hamna på fb :3

Mvh Sarah


Söndag kväll

Sen sist har jag ätit mat, kollat på en film och varit ute med hundarna.
Filmen jag såg heter " Titta Vi Spökar 3, the horror show". Den ska vara skräck, med för mig är den komedi. Satt och asg åt den xD Men ja. Om ca 55min ska jag sova. Undrar hur mycke sömn det kommer att bli inatt? Jag har ju mina sömnproblem som inte blir bättre direkt. Men ja... Ville bara göra ett litet snabbt inlägg.

Mvh Sarah


Söndag...

SÖNDAG!!!! >.< Det betyder att det är skola imorgon... :| Men det FÖRSTA jag kommer att tänka på imorgon är att min bebis Tea fyller 4 år!!! :D Så Anna F har MYCKE att berätta för mig!!! Och i skolab har man 1pass på hela dan och restan av den skoltiden är 45 min lunch och sen ws. Och sen på kvällen är det träning, hoppas att min flickvän är där!! Sen är det tisdag och så SKA jag prata med sjuksyster!!! Inga ursäkter då, jag ska gå till henne!
Men kanske ska prata om idag xD Idag ahr jag mest kollat på film i soffan med mamma. Jag va ute en stund (30min) med hundarna och tog några bilder. Tea och Erika är bara för söta! Sen har jag vattnat några blommor som va torra och ja.. Jag har inte gjort mer än det. Ska nu kolla in några bloggar och sen ska jag... Hm... Jag vet inte? Rita, redigera bilder, skiva låtar (inget jag brukar göra) eller... Fan, jag vet inte xD Men jaja. Nåt ska jag göra...

Mvh Sarha

Lördag kväll

Ja. Nu är det kväll. Jag har under tiden snackat med Emelie, Anna F, Sara och min granne Emil... Han pratar inte med mig, så det va lite random för mig. Jag blev ocå så jäla glad & tyckte att allt va så härligt för ett tag sen. Men sen slutade det plötsligt när jag skulle resa mig upp, klev fel, ramlade ihop på golvet och skrek av smärta. Så nu har jag så ont i min vadmuskel att jag inte kan gå! D: Inte så himla kul då. Så mitt humör gick från tippen till botten pågrund av det. Och ja.. Imorgon är det söndag och jag hade typ hoppats på att pappa ville gå på bio med mig. Men den filmen vi båda vill se går BARA på sv tal :( Så det blev inget med det + pappa hade en hel del saker att göra imorgon.. :/ Men ja, jag har oxå målat mina naglar i lite mönster och jag är nöjd med resultatet. Jag är ju nybörjare på sånt.

Mvh Sarah

Lördag.

HELG!!! Så underbart.
Igår sent innan jag gick och la mig fick jag kramp i vänstra lårmusken D: Det gjorde så ont att jag började asg. Sen försökte jag gå, för då ska det gå över och det gjorde det :3 Men jag har fortfarnade skitont!!
Väckte mig frågade han mig om jag va död. Jag sa ja. Sen sa jag att jag ville bli begravd brevid Sötnos (min älskade och saknade katt :c) Sen åkte vi till träningen och ja... Det fick bra, men mitt ben där jag fick kramp i gjorde skitont ibland :(. Sen hadlade vi på gränby. Där träffade jag Stefan, musikläraren på skolan O.o Han kände igen mig :D Sen åkte vi hem och jag började "klada" på mammas naglar. Det va kul. Papap kom med pizza till mat. Gick ut med hundarna efter det och kolla på tele och såg att Tim gjorde slut med mig. Han tröttnade på mig... Bra ursäkt elle inte? Men jaja. Gråt inte för killar, tänk på mascaran! Sen kom jag in, tog kort på mammas nagar och sen va jag framför tv innan jag tröttnade, tog en pudding och gick till mig dator, ändrade fb status till singen och började skriva på detta. så nu ska jag kolla några bloggar, kolla med 2 vänner hur dem mår efter en liten fest och lyssna på musik.
Och jag kom på bästa planen för min framtid, men den är hemlig ;)

Mvh Sarah

FEDAG!!! :D

Fredag idag och nu ska man... Ja... Festa tror ja? Iallafall, det är vad 2 av mina vänner gör nu. Men jag överlever i mitt rum ensam, dör inte av det liksom xD Men ja, idag då... Kom lite sen som alltid. Hade so föreläsning efter gb och efter so blev det ws. Jag jobbade med Katja, vi gjortde so. Lunch. Sara kom till mig och Katja då. Efter lunchen va det ws. Efter det hade jag bof i 1h >.< Så tråkigt, men jag klarade det. Oliwer satt brevid mig, kändes lite konstiga att han kunde se alla sms som jag skickade :$ Men ja, efter det passet hade vi typ 10 min fritt och sen bg. Åkte hem. När jag kom hem dog jag i soffan först och pratade lite med mamma om skoladan och sånt. Sen gick vi ner i källaren och börade bära ut saker till hästvagnen. Sen när det va klart skulle vi börja med maten. Och maten idag va bläääääääig! Sen gick jag in på mitt rum, satte igår en film och började fixa med mina naglar :3 Jag har 2 nya nagelack, en mini pensel (eller vad jag nu en ska kalla det för), ny nagellacksbortagning (för dem 2 jag hade innan är bort D: ) och nagel "stenar". Vet inte vilket ord jag ska använda mig av, men det är små stenar man har på sina naglar. Jag ska börja ta hand om mina naglar och sånt. Jag har 7 små textlappar om hurt man tar hand om sina naglar oxå. Så dem kommer jag att läsa från och försöka få mina naglar så bra som möjligt. För just nu går dem lätt av :( Dem är för tunna liksom, och jag vill gärna ha lite långa naglar, utan att dem sak gå av så man måste fila ner dem helt och vänta på att dem ska växa ut :( Men ja, mamma har sakt till mig att jag kan öva att måla på henne, så jag blir bättre + mamma vill ha sina naglar lite målade och hon tycker att det är lite kul om jag fixar det åt henne.
Men ja... Nu ska jag kolla några bloggar, smsa 2 kompisar och fråga vad dem gör och sen ska jag.... Hm... Jag vet inte xD Jag ska nog kolla på någon serie eller något annat kuligt. Kanske läsa lapparna om naglar eller försöka få lite tips på hur man kan tahand om dem. Jag vet inte rikigt, men nåt ska jag väl hitta på ^^

Mvh Sarah

Torsdag.

Idag va det en bra dag? Skulle gå till sjuksyster, men hon är bara i skolan på tisdagar och onsdagar tydligen... Jag behöver gå till henne för att kolla upp en sak.
En snabb igenomgång på dagen: Åt lunch, flumade, Sara fick hicka, Sara skrämde 2 personer, jag hade ph, hängde med Tim, va på Jonas show och nyss åt jag en vårrulle :3
Ja... Jag kom hem lite sent och har inte mycke tid att kolla alla bloggar och sånt. Så jag gör detta inlägg kort och ja... Ska kolla andra bloggar och sånt nu.

Mvh Sarah

RSS 2.0