Onsdag...

Idag va det onsdag ja...
Idag va Anna H på bussen :') Vi snackade hela vägen till Uppsala. Och jag kom i tid till skolan idag oxå :O Och vi har fått nya platser.... Jag sitter LÄNGST FRAM!!! D: Så nu kan jag kolla in hos 7:orna och kolla vad dem gör *peddosmile* Men ja... Idag började jag på några fysik frågor (det va 13 stycken) och jag blev klar med dem :3 Sen skulle jag göra so frågor oxå, men det gick inte lika bra. Vi hade idh idag oxå, det va teori. Så mina idh kläder kommer få vara kvar i skåpet 1 vecka till. Efter idh gick jag när till stan (vi slutade kl 15.00). Jag köpte tugummi och kollade på änderna i "svandammen". Sen gick jag till centralen och såg mamma där, så hon och jag åkte samma buss hem. När jag kom hem dog jag i soffan lite och sen skulle vi äta mat. Idag fick vi hamburgare, jag åt 1.
Och imorgon då... Jag har ph då. Så jag kommer stanna kvar i skolan till kl 15.00 eller mer. Komemr ta med min bebis (min kamera) till skolan, för ska ta lite kort när jag kan gå från skolan. Men vad jag ska ta kort på är en annan sak. Kanske hittar/kommer på nåt som är jätte kul att ta kort på eller så kanske någon följer med mig. Jag har ingen anning vilket av det som komemr att ske, men något av de hoppas ja.
Och nu när jag har skrtvit klart allt ska jag kolla några andra kända bloggar och några små bloggar (vänners bloggar).

Mvh Sarah

Tisdag...

Idag va det tisdag minnsann! Vad ska jag säga om dagen då? Hmm... Ja, idag va det 3 lärare hemma, så det blev nog mest flumm idag. Tim blev sad vid ett tillfälle, men vi fick honom på bättre humör och vi flumade en del sen. Lunchen va blääää tror jag. Jag åt inte *försöker se oskyldig ut*. Jag fick reda på att jag tydligen är för gullig och söt för att man ska kunna vara arg på mig.... O.o Tim sa det. Och ja... Jag har en konstig kännsla av att någonting inte är som det ska, att någnting är så himla fel i klassen, både Sara och jag har komenterat det! Men ja, får väl reda på vad som är fel förr eller senare?

Mvh Sarah

Ja... :/

Igår blev det inget inlägg, för jag hade inte tid. Men inget intressant hände igår så...
Men ja, idag då. I skolan va det 3 från klassen, 1 från 9:an och 4 från 7:an som faktiskt pratade med mig... :/ Känner mig så omtyckt och omvigen av vänner. Eller inte.
Idag va min sv lärare sjuk. Jag och Sara hade en liten pratsund. Jonas somnade på bussen. Va på aikido. Och nu äter jag en semla, men jag kan inte äta mer än hälften, för det är mandelmassa i och jag är allergisk mot det. Men nu ska jag äta min semla och dricka cola.

Mvh Sarah

Kväll

Mamma har gått och lagt sig, Nico är i sitt data rum, pappa & jonas är i soffan och kollar på en film och sen kommer lilla osociala jag som sitter vid min dator 4-ever alone och lyssna rpå musik & spelar sep (Y) Men ja. Det börjar bli sen nu och snart ska vi väl sova. Och jag kanske (om jag får) ta ut hundarna på deras kväls runda och då kan jag ta kort (blev inga många bilder). Men ja... Som ni kanske förstår så är dethär mitt sista inlägg för kvällen och det kommer väl inlägg imorgon (om jag hinner vill säga).
Natti Natti och dröm söt :*

Mvh Sarah

Aj

Sov på soffan inatt igen. Sov bra med andra ord! Men sen vaknar man av en chok av jonas jävla väckarklocka -.-'' Men jaja. Idag åkte jag, pappa, jonas OCH nico skidor!!! Jonas ramlade 5 gånger på 5 minuter O.o, pappa ramalde 2 gånger (jag såg 1 av gångerna) nico ramlade 1 gågn (missade) och jag ramlade 6 gånger idag. Alla gångerna slog jag i bakhuvet oxå... Då blir resultatet tyvärr huvudvärk, gjorde/gör så ont att jag kan gråta! Men ja, vi hade kul iallafall. Imorgon ska vi oxå åka lite, men inte mycke. För vi ska oxå åka hem ca kl 15.00. Då kommer vi hem ca 22.00. Men ja... Mitt huve gör just nu ont, så det blir inte så mycke jobbigt för mig just nu!

Mvh Sarah

Kväll.

Efter det förra inlägget så har jag ätit mat, varit ute med hundarna, duschat, gjort pudding, ätit pudding och kollat på Death Note filmen. Så jag har gjort en del :3 Och min pudding blev jätte god :'') Och nu lyssar jag på så hög musik att jag inte kan höra dem 3 knäppa vuxna personerna i rummet brevid som kollar på någonting. Emo lugg har jag SÅKLART oxå!!! :D

Mvh Sarah


Åkningen idag avklarad

I natt fick jag och jonas sova på soffan. Jag ville det, för så slapp jag höra mamma snarka! Ska troligen sova där igen. Och jag sov jätte bra! Jag vaknade inte ens när mamma kom för att ta ut hundarna.
Skidåkningen idag gick jätte bra. Jag fick jonas att ramla 1 gång, jag ramlade 1 gång, pappa ramlade 1 gång (vilket jag missade -.-'') och jag fick 3 bilder på pappa MOHAHAHAHAHAH!!!!
Och nu är jag i huset och vilar mina fötter som gör så jäla ont! Men ska kamske ut senare och ta några kort :3 Men det beror på mina fötter.

Mvh Sarah


Never alone, always alone?

Maten va jätte god. Fläskfile, potatis och morötter :3 Det va gott de. Men efter maten så slängde jag mi i soffan och då kom jonas och satte sig på mina ben. Sen satte han sig på min rygg så jag inte kunde andas. Sen började han hoppa på mig rygg, när han redan satt på mig. Så jag kunde värkningen inte andas. Men sen sa pappa att han skulle gå av mig rygg och joasn sa att jag började och att jag va elak mot honom. Det värsta med det va att mamma och pappa trodde honom D'': Men iallafall, sen gick vi ut med hundarna och då gick ALLA ut med dem. Vi gick till coop, för dem vunxa skulle handla någonting. Sen kom vi tillbaka och då ringde jag Sara. Sen snackade jag med henne utomhus, men det blev kallt då jag gick in. Och då började jag spela sims. När vi la på började jag lyssa på musik på min tele och spelade sims. Jag spelade sims nyss, men ajg avslutade det och började skriva detta. Sista inlägget för ikväll oxå. Natti natti läsare och dröm sör :*

Mvh Sarha


Jaa.

I det förra inlägget skrev jag ju att vi kanske skulle åka tillbaka till fjället, men det gjorde vi inte. Pappa och jonas hade somnat på soffan istället. Jag va kollade några klipp på yt och jag försökte göra "running man", men det är SVÅRT att få till rätt!! Jag försökte flera gånger, men jag misslyckades alla gångerna.  Men jaja, jag kan ju alltid försöka igen någon annan gång ^^ Jag kollade på Death Note oxå, den serien är faktiskt rikigt bra! Och när pappa vaknade gick han och mamma ut på en promanad sa dem. Men när dem kom tillbaka hade dem med sig "tofflor" till mig och jonas. Jag fick ett par mörklila typ, men jag vill blåa, dem joans fick >.< Och sen hjälpte jag mamma i köket. Vi skulle laga maten. Och nu sitter jag här, väntar på mat och skriver detta.

Mvh Sarah


Det blåser!

Det gick jätte bra att hämta skidorna och det.
När vi kom upp till backen så blåste det lite, men vi åkte ändå. Men tillslut så hade dem BARA 2 lyftar öppna... O.o Så vi åkte tillbakca till huset för att äta lunch. Så nu är vi i hust och äter lunch. Vi kanske ska åka tillbaka till fjället lite senare och se om lyftarna är öppna.

Mvh Sarah

Väntar

Jösses vilken natt. Inte lätt att sova när mamma som har sängen brevid snarkar som *** och man hör hundarna prata i sömnen och pappa mumlar någonting i sömnen. Svårt att sova inatt hade både jag och Jonas. Men jaja. Nu är vi alla iallafall vakna och jag är nästan klar. Jag ska bara borsta mina tänder och sen är jag klar för att hämta skidorna och det andra! Men jonas har tagit badrummet för sig själv och pappa äter frukost >.< Men jaja, det blriv väl min tur där inne snart. Och det är tydligten kallt ute och mamma sa att det blåser uppe på fjället. Så... Jag kommer förmodligen klara mjig där uppe iår igen då. Men ja... Nu måste jag gå och ta badrummet.

Mvh Sarah

TRÖÖÖÖÖTT!!!!!!!

Idag vaknade jag kl 9. Jag tog ett glas apelsin dricka (minns inte vad) till frukost. Sen torstade jag tänderna och tvättade ansiktet. Sen packade jag allt det sista. Sen fick jag en halv tomat av mamma som jag genast började mumsa på. När kl näramade sig 12 så började vi packa bilen... Omg vilken tid det tog! Vi skulle åka kl 12, men vi åkte istället kl 12.30 -.-'' Jag lyssnade på musik och smsade tills vi kom till falun. I falun åt vi mat på donken. Efter det börade vi åka igen och den gången kollade jag på en Pokémon film :3 Sen lyssnade jag på musik igen. Vi stannade till vid ett ställe för att mamma och pappa skulle handla. Under den tiden ringde jag först Sara och sen Tim. Men jag somnade när jag pratade med Tim :$ Så jag vaknade av att han skickade ett sms till mig. När det va ca 1mil kvar fick jag så jäla tråkigt att ajg började fråga ofta "är vi framme snart?" När vi ÄNTLIGEN kom fram fick jag gå med hundarna. När jag kom tillbacka till huset möte jag Nico som precis kom hem och jag hjälpte honom bära saker in. Sen DOG jag i soffan. Va så tröööööööööött. Sen kom mamma med choklad och då blev allt genast lite bättre. Sen skulle jag, pappa och jonas bära in alla sakerna. När det va klart tog jag fram min dator och började spela sims. Sen kom pappa och hjälpte mig med internet och nu sitter jag och skriver detta till er. JAg har såklart tagit några bildern, men det är lite svårt att ta bilder när det är mörkt. Så jag kommer att ta en del bilder imorgon innan vi ska gå och fixa skidorna och det. Men ja... Jag är så trött just nu och nu ska jag fortsätta spela sims. Så jag säger god natt och dröm söt nu :*

Mvh Sarah


Underbart

Det är så underbart att bara chilla vid min dator, lyssna på Dead by april och har min nya skit snygga munkjacka. Det är livet de. Men det kan ju alltid bli lite bättre, men just nu är allt så härligt. Och om ca 1h ska vi nog börja fundera på mat. Ska töma kylskåpet idag så vi inte har en massa saker vi måste slänga sen. Juste, våran granne Anton är här och hänger med Jonas. Jag vet inte vad dem gör och jag vill inte veta det. Trodde att Emil oxå skulle komma upp, men det gjorde han inte. Men jaja, ska nu fortsätta med mitt härliga här.

Mvh Sarah

Idre och bilder!

WIIII!!! Imorgon åker vi!!! :D Kan knappt vänta! Imorgon vid lunch tid åker vi typ. Jag längtar! Jag har packat en del och ja... Min väska som jag ska ha mina kläder i... Den är full... O.o Det är min kudde och andra sängkläder som tar all plats >.< Så jag får försöka trycka i så mycke som möjligt och hoppas på att det ska hålla. Men iallafall, jag längtar till vi åker dit. Men ca 7h bil ser jag inte fram emot. Men jag kommer ha min mobil och min dator (utan internet) så jag kommer kanske överleva. Kommer typ bomb smsa alla jag känner typ och kolla på en massa filmer som jag har i min dator. Men jag kan inte kolla på Naruto Shippuuden eller Ah My goddess, för jag´har inget internet i bilen. Men när vi är framme hos Nico (han vi bor hos där uppe), då kommer jag få internet och jag kan kolla på mina serier igen :'') Och såklart skriva inlägg här. För jag kan inte göra det via min mobil. Jag har försökt förr, men det lyckades inte :(
Men ja.. Jag har tömt min kamera och nu kommer jag vissa bilder såklart!
Börjar med bilder på Rati :D





Nu kommer Cupido




Nu kommer bilder på våra hundar






Bilder på trolliz ska man oxå ha ju!





Och nu kommer alla övriga bilder












Såklart så ska jag vissa bilder på min nya superduper snygga munkjacka




Det va dem bästa av dem bästa bilderna som togs med min kamera. Hoppas att ni gillade bilderna.

Mvh Sarah


Sova...?

Jag har nu kollat på en film. Step up 1 såg jag. Den va väldigt bra. Men nu när jag kollar på klockan så funderar jag på om jag ska sova...? Det kanske är bra om jag sover under natten, så jag är pigg sen till när jag ska packa till Idre. Men jag kommer inte packa så mycke. Lite kläder, extra kläder, dator, dator laddare, mobil laddare, kamera, kamera laddare och gosse djur (kan inte sova utan dem, känner mig tryggare med dem). Så... Nu ska jag väl sussa eller nåt sånt då... Natti natti och dröm söt läsare! :*

Mvh Sarah

Ja...

Idag fick vi pannkaka till mat. Till maten kollade vi på Spy Kidz 2. Jonas valde film. Och efter maten kom mormor för att få reda på lite saker som hon komemr att fixa åt oss när vi är i Idre. Jag är inte så förtjust i att mormor ska komma hem till oss korta stunder på besök. Det är inte så kul att hon börjar prata med mig som om jag itne fattade vad hon menar och att jag är korkad. Det är inte så jäla kul. Och sen erbjuder hon sig att hjälpa mig med skolarbetet.... Men jag vill inte ha någon hjälpa av henne, jag vill inte träffa henne så ofta! Någon gång ibland är väl okey. Jag gillar inte min mormor. Hon är helt oförstånade och viskar till mig -.-''
Men ja... Jag fick några filmer från Jonas som jag har tjatat och tjatat om att jag ska få. Och så får jag dem nu :'') Så nu ska jag lägga in dem filmerna i min dator och sen har jag ingen anning om vad jag ska göra. Men jag får väl se...

Mvh Sarah

Whaaaat!!?!?!?!

Körde precis nåt spel med mamma och jonas. Jag blev enligt det spelet mest svensk av oss och jonas blev minst svekns... O.o Konstigt spel säger jag bara!!!

Mvh Sarah


Vill åka nu!

Jag vil åka till Idre Fjäll nu!!! För jag saknar värkligen det stället. Det är så myssigt där och så. Och så är det ju skit kul att åka skidor där oxå. Men Jonas kommer typ ta tusen år på sig innan han börjar åka dem roliga backarna. :/ Och jag blir tvungen att åka med Jonas och pappa, för tror inte att Emma kommer vara där uppe iår :( Men jaja, jag överlever ju. Men Jonas är så himla seg att åka ner för dem backarna jag älskar. Han vill bara åka alla tråkiga backar liksom :/ Och ja... Jag vill ha en liten mer utmaning än Jonas. Jag vågar iallafall åka dem flesta röda backarna och det går fort för mig att komma ner. Men Jonas tar typ tusen år på sig innan han kommer ner för dem röda backarna. Men ja... Jag får väl tjata på honom.
Och enligt en sida finns det 14 Pokémon filmer, men jag tror och hoppas att det finns fler. :3

Mvh Sarah

Chilla

Ja. Efter det förra inlägget har jag ätit mat (Knutbys pizza :3) och varit hos hästarna. Sen har jag bara chillat & kollat på en film. Jag kollade på Atlantis. Och jag även kollat på Ah! My goddess (det stavas faktiskt så). Och nu chillar jag lite bara. Tar det lungt och så.
Mamma undrade om jag ville göra någonting med en vän på måndag eller tisdag. Men jag vet inte om jag känner för det.

Mvh Sarah

Inte igen!

Idag har jag, mamma, pappa och jonas haft snöbollskrig. Det är kul tills man får snö i tröjan och känenr hur det rinner ner längs ryggen. Så nu är ajg trött efter att ha fått snö i tröjan och fått snö som har fastat i mitt hår.

Mvh Sarah

Trött!!

Jisses! Jag har sovit DÅLIGT inatt!!! Sara ville att vi skule dela säng, så vi BÅDA sov i min extra säng. Vi sov på varsin sida och hade våra fötter vid varndras huven. Man vaknar OFTA av att man ligger dåligt, har ont eller nåt sånt. Men när kl närnade sig 06.20 eller nåt sånt fick jag sova i min engen säng sen :'')
Men ja.. Idag åkte vi till hästarna en kort stund för att ge dem nytt varmt vatten (för om man ger dem kallt vatten nu i vinter så fryser det till is snabbare än om vattnet är varmt) och gav dem mat. Sen åkte vi till Thuns... Inte min favo affär direkt, men jag hittade VÄRLDENS MYSIGASTE MUNKJACKA EVER!!! Och jag fick dem jackan sen :'') Ska ha den i Idre fjäll sen. Och sen köpte vi ett par nya täckbyxor till oss och jag hittade "hår mascara", dem 2 färgerna jag ville ha :'') Så dem fick jag oxå ^^ Och sen åkte vi till mammas kompis som har en liten affär där dem säljer orkar, spindar, ödlor, grodor och varnade pinnar/löv. Jag blev sugen en boaorm (för vi hade sånna en gång i tiden) men vi har tyvärr inte plast för en orm just nu :( Men om vi ´(mamma och jag) har tur så kanske vi får plats för en boaorm (dem kan bli över 3 meter som vuxna). Sen efter det åkte vi till Gränby centrum. För där utanför Åhlens va 2 tjejer som skulle sälja mig en skit snygg munkjacka. Jag är kär i den :'') Jag har på mig den nu och jag kommer att ha på mig den i skolan sen. Efter det åkte vi till träningen och tränade såklart. Efter det körde vi hem Sara och sen åkte vi hem. När vi kom hem DOG jag i soffan och såg att Step up 2 va på tv. Så jag kollade på den. Och min mat idag blev en macka, för jag va inte hungrig i huve taget, men jag fick i mig en varm macka iallafall. Och nu skriver jag detta inlägg och lyssnar på musik. Kommer troligen kolla på Naruto eller Ah! My goddess sen. Men ja... Ska kolla inte andra bloggar och gå in på fb nu.

Mvh Sarah

Tjejkväll!

Så jävla misslyckad dag seriöst! >.< Jag hade inte mitt matte block i skolan och jag skulle redivosa matte >.< Men allt va borta D: Och Saras eng steg va oxå borta :''( Och sen va det lite bråk i paradiset oxå (tjej bråk) och ja.... Vad ska jag säga om det....? Ja... Jag vet inte... Dem skrev till en kille som Sara chattade med förr och sen skrev dem en helt OPASANDE (jävligt elakt) komentar på en av hennes bilder, den bilden va SAD! Så ja... Sara blev lite sårad av det, men hon blev nog mest arg för det dem skrev till den dära killen. Och det kan ajg förstå. Men ja... Nu ska Sara och jag ha en tjejkväll och Sara ska SOVA hos mig för FÖRSTA gången EVER! Det blir intressant ;)

Mvh Sarah


Weiii

Blir alltid lika glad när Anna F är på bussen mot stan :'')
Idag hade vi som sakt svenska, matte och engelska x. Och vi tjejer hade någon sak. Jag skiter i den saken, men man fick gratis bullar :3 Jag, Lisa, Anna H, Maggie och Sara åt upp dem :3 Det va gott :'')
Under lunchrasten kastade Sara snö på mig >.< Så ajg tog hennes tele och sprang iväg. Jag gömde den på ett säkert ställe ;) Det tog henne LÅNG tid innan hon fick tillbaka den. Sen tog jag hennes tele igen Cx Kul hade jag iallafall Cx
Under matten så skulel vi göra ett gammal prov för 9:or. om man fick 12/17 rätt så klarade man sig. Jag och Maggie kuggade det :( Vi fick 7 rätt >.< Som tur va så va det inget seriöst prov! ^^
Jag hade ph idag oxå >.< Men det va kul sen när Tim va med mig.
Nu har jag glass och choklad och ska kolla på Naruto :3

Mvh Sarah

Torsdag

Jag ska inte säga att jag längtar till skolan, men jag längtar till jag får träffa min Anna F.
Ja... Idag är det torsdag. Jag sitter här nu innan jag ska gå till bussen, för idag hann jag det. Idag ska jag ha matte, svenska, ph och extra engelska. Undrar om det är godare lunch idag än den igår....

Mvh Sarah

Ja...

Ja... Jag är så trött just nu. Jag är helt änkelt trött på allt just nu. Men jag har redigerat en bild till er!



Den texten kommer ur en låt som jag gillar. En depp låt ofc. Men ja... Känner verkligen inte för att göra nåt! JAg vill bara se filmer, disney filmer, men vi har typ inga >.< Vi har Lejonkungen 1, den ända jag vet att vi har. Men jag vill ha fler! >.< Jag vill ha 2:an och 3:an oxå. Jag älskar Lejonkungen :3
Jag kanske är lite barnslig, men jaja. Pappa säger att jag inte får se sånt D: För det passar inte min ålder och blablabla. Jag brukar inte lyssna så mycke när mina föräldrar brukar klaga på att jag kollar på för mycke tecknat.
Och imorgon har jag ph >.< Jag längtar.... NOT!!! Kan vara hemma och typ död istället. Mycke mer kul!
Men ja... Ska kolla på en film nu. Tror att det bler någon barnfilm, jag vet inte....

Mvh Sarah

Onsdag...

*happyface* Bussresan mot stan va jag med Anna F :3 Jag är nog alltid lika glad över att se min Anna. När vi kom till centralen möte vi Tim och sen gick han och jag tillsammans till skolan. Jag kom 20 min sent :$ Och mitt humör idag... Ja... Vad ska man säga om det? Deppigt antar ja. Va kanske inte på det bästa humöret i början av den dagen i skolan. Vrf, det vill jag INTE prata om! Senare under dan blev jag glad. Och lunchen idag... :| Den va så jävla äcklig! Köttfärs paj... xc Efter lunchen skulle vi filma till ett svenska steg. Jag skulle igentligen filma, men så blev det inte. Jag fick vara med i filmen :) Det va kul när vi failade och så. Tim va med i filmen oxå. I början va han med i den tror jag.
Men nu är jag hemma iallafall vid min dator. Jag har inga planer på vad jag ska göra, så jag gör nåt som jag känner fört. Kanske kolalr på en film eller kollar på Naruto Shippuuden. Vem vet. Men ja... Ska nog kolla in andra bloggar och så....

Mvh Sarah

Alla hjärtans dag :/

Glad alla <3 dag eller nåt sånt. Jag hatar alla <3 dag, men idag va okey. Tim va nämligen här hos mig. Vi kollade på 2 1/2 film. jag kom precis hem från att ha sakt hejdå till honom och han tog bussen mot stan. Det sista han sa va typ "nu kommer Sara nog bli glad"...

Mvh Sarah

Hehe...

Idag till mat åkte vi till Knutby pizzerian och åt där. Jag åt en HEL pizza, så jag har nu JÄTTE ont i min mage... :/ Men när vi kom hem igen kollade jag på Naruto Shippuuden ( inget konstigt nej ;) ) och sen har jag spelat lite. Jag kollade även på gamla klasskort. Jag saknar den tiden då vi va mindre i Knutby. Den tiden va så jävla bäst helt klart! Då hade jag 1 bästis som jag hängde med. Men den tiden somva bäst där måste ha vart i 1:an. För då va jag med alla i klassen typ, det va så härligt minns ja. :'') God vad jag saknar det! Seriöst. Och nu när jag kollar på klassfotot på dem nu... O.o Nu är dem Almunge kids och fått fler vänner och typ glömt bort mig längs vägen :( Händer att jag kan se någon av dem på stan ibland, men då kommer ingen igen mig xc
Jag hittade en film som jag vill se skit mycke! One Missed Call heter den filmen och den ska vara en rysare. 2 av mina vänner har sett den (vad jag vet) och dem blev typ livrädda då, så jag måste ju bara se den! Så jag ska på ett eller annat sätt få den filmen, men jag får inte ladda ner :/ *sadface* Men det finns ju delar av filmen på youtube, så kan kolla på det sätten ^^
Och ja... Jag har kollat lite och jag har märkt att det är/va en hel del killar som har/är intresserade i mig D: Men då undrar ni såklart hur. Jo, jag är snäll har jag hört och jag är tydligen söt om man frågar dem killarna (men om jag tycker det är en helt annan sak). Och jag har snackat med en del killar som blir intresserade av mig >.< Det är lite knäppt, för jag vill inte ha fler killar efter mig ju. Jag har nog med dem som är efter mig nu. Men jaja, vad kan jag göra åt det? Kan bli emo, men då kommer alla tro att jag skär mig och det (vilket kan hända ibland).
Men nu ska jag väl hitta på nåt att göra dem sista 30 minuterna inan jag ska ligga i sängen och sussa....

Mvh Sarah

Duktig

Idag har jag varit duktig! Jag har städat mitt rum, hjälpt jonas med att bygga sin nya säng och hjälpt till lite övrligt hemma. Och mitt rum va ganska stökigt, men nu är jag klar ^^ Och när jag städade hittade jag en Taylor Swift planch, men jag gillar inte hennes eller hennes musik. Så antingen ska jag bränna den eller så ska jag ge den till någon som gillar henne. Men bränna den låter tusen gånger roligare än att ge bort den! Men har ingen vän som gillar henne (vad jag vet), så kanske en väns vän som gillar hennes eller en väns syskon eller nåt sånt då. För jag vill INTE ha den!!!
På tisdag kommer Tim hit. Fick reda på att jonas kommer att vara hemma då >.< Så jag kommer typ att dö lite och mamma kommer troligen vara hemma. Får se hur det går.
Och imorgon är det måndag och då är det Alla Hjärtans Dag firande (för vi har hemstudiedag på tisdag). Undrar hur det kommer att gå, för jag hatar Alla Hjärtans Dag och allt som har med det att göra!

Mvh Sarah


Lördag

Idag va det träning. Freja va där :'') Hon är min flickvän, så jag har nu 3 flickvänner och 1 pojkvän. Cx Men ja, efter träningen åkte vi till China garnden och åt mat. Jag tog buffe och en cola, jag åt min kina pinnar bara för att jag äntligen efter mycke träning kan göra det nu ^^ Sen åkte vi och handlade. Jag köpte en ny mascara som ger volym och sen en "hår mascara" med färgen blond. Jag ville igentiligen ha den blåa eller den lila, men dem va slut =( Så det blev den blonda istället. Men är nöjd med resultatet, för vi testade den i affären (det va en test). Så nu har jag det ^^ Och jag kommer att inviga den på måndag till skolan. Min lugg ska få lite färg :3 Och melodofestivalen då. David Lindgren med låten Shout it out gick till globen (Y) jag röstade på honom, han va bra!
Mvh Sarah

Milkshake :3

Mums, banan & jordgubbs milkshake :''3 Det är goda gräger det.
Men ja. På måndag ska vi ha alla hjärtans dag tema i skolan fick jag reda på >.< Kommer typ att dö då, för jag hatar den dagen! Och på tisdag har vi hemstudiedag och då ska Tim komma hit och vara med mig. Undrar hur det kommer att gå. Och nyss loggade skype ut mig D: Och nu komemr jag inte in >.< Det är så hilma irriterande! Men jaja, jag överlever ju. Och vad mer. Imorgon är det träning! Jag vet itne hur det kommer att gå, för mitt huve gör fortfarnade ont sen det Sara gjorde -.-'' Och på söndag ska jag städa mitt rum, det behövs lite. Och på måndag igen är det mer träning :3 Jag älskar att gå på aikido, för jag har så aweosme vänner att träna med och sen komemr dem andra. Men vi brukar alltid vara på så många på måndagar >.< Så man får typ inte plats. Men ja... Jag ska nog kolla på Naruto nu...

Mvh Sarah

HELG!!!

Okey då, det kanske inte är helg nu. Men det är fredag kväll, det räknar jag som helg! Men idag då. Jag labbade med Lisa och Sofie. Det gick jätte bra. Sen va det lunch, åt inte. Sen hade vi rast. Sen kom Maggie in till det tysta rummet som jag och Sara hade.
Maggie: Kan jag läsa upp det jag ska redivisa idag på tyskan?
Jag: Efter Pokémon låten kan du.
Sara: Kan vi inte gå runt?
Sara: Sara, Pokémon kommer före gå runt.
Maggie: Kan jag läsa upp det jag ska redovisa idag på tyskan?
Jag: Efter Pokémon låten kan du.
När ajg sa det tog Maggie sina saker, öppnade dörren, gick ut, smälde igen dörren förbannat och gick därifrån. Både Sara och jag reagera Wtf!? Jag sa att hon kunde, men efter låten. Och det va liksom mer än 30 min innan hennes tyska skulle börja. Så vi fattade inte problemet då. Men jaja, not my problem. Sen hade vi ws resten av den dagen. Jag satt i omega med dem andra och Sara försvann helt plötsligt. I slutet av ws passet fick vi alla där jätte tråkigt och bara satt. Vi örkade itne göra nåt typ, så vi bara chillade.
Nät vi slutade tog jag bussen till centalen, där såg jag Tim och en annan 9:a från skolan stå och vänta på min buss. Så jag gick till dem och snackade. Sen kom min buss och jag gick på den. När jag kom hem dog jag typ i soffan.
Och nu ser jag ut såhär:

Jag äter en klubba :''3

Mvh Sarah


Efter tvätten

Idag hängde jag en hel del med Dimman, Amanda och Maggie =3 Det va fun. Och idag efter våran svenska pass va jag, Anna, Maggie och Sara i matsalen och hängde. Dem andra 3 höll på men nagellack och sånt. Men sen drog jag och Maggie. Idag fick vi tacos till lunch, så jag åt lite då. Sen hade vi ws. Då va jag med Amanda, Maggie, Livia och Maggie. Det blev mest flum då =3 Men kul hade vi. Sen hade vi matte kp och det va sådär. Mer ws och då va man med Maggie. Sen va det bg. Men Maggies tele va borta, så vi fick leta efter det. Det vissade sig i slut ändan att Ola (våran so lärare) hade den. Så Maggie fick tillbaka den ^^ Sen fick jag ett meddelande om att jag skulle köpa hem 2 saker till maten, efter som jag hade ph idag. När jag hade haft mitt på ph samtal och tiden somman skulle stanna va klar så gick jag till Ella och Julia som går i 7.an och Sara som va där med dem. Det hela slutade med att vi fick göra rent golvet =$ Vi målade (kladdade rättare sakt) så vi blev tvugna att torka upp det. Och Sara hade gjort en text som blev såhär:


Den gick jag runt med på stan. Jag missade min buss hem som går kl 16.17... Så jag tog den bussen som gick 1h senare. Så jag och Sara chillade lite. När jag kom hem va maten klar och nyss fixade jag lite med tvätten. Tömde tvättmaskinen och körde igång en ny ^^  Men jag är jätte trött nu och ja... Så jag kommer inte att orka göra så mycke nu ikväll!

Mvh Trööööötta Sarah

Torsdag

Blää. Det är torsdag idag och en dag närmare 14/2. Idag har jag ph. Undrar vad som kommer att hände då =| Och ja, pappa hjälpte mig att svälja alvedoner lättare, för jag har SVÅRT att svälja sånna. Men iallafall, så hjälpte hen mig att svälja en. För mitt huve gjorde så ont att jag inte stog ut med det, men alvedonen har inte hjälpt så mycke =/ Och jag har fortfarnade ont i mitt huve -.-'' Så det kommer helt klart att påvärka mitt humör idag.
Och snart ska man gå mot bussen till stan. Men det är inte lika kul att sätta sig på bussen =/ Min Anna är inte på den bussen, för hela hennes klass och alla dem andra 8:orna i hennes skola är just nu i falun.

Mvh Sarah

Ont.

Mitt huve gör fortfarnade ont sen igår -.-''
Idag så kom jag 20 min sent =$ Vi hade 1 so pass, 1 no pass, 1 no seminarium och 1 so film + lunch såklart, annars hade vi ws. So filmen va tråkig, så alla som kollade på den när jag såg den iallafall började leka och kasta papper på varnadra. Jag lekte inte då eller kastade papper på någon, men jag snackade. Filmen va ändå jätte tråkig och man fattade typ inte vad dem sa, så det gör inget va? Ja... Nu ska jag väl försöka börja med ett litet häfte som vi ska göra i so. Jag ska försöka göra den så bra som möjligt ^^

Mvh Sarah


Onsdag

Ja... Andra ks 8:or är i falun, så då kan jag inte snacka med min Anna F. Jag saknar henne! <333
Och idag är det onsdag ja. Ska träna lite mer på växthuseffekten snart. Ja... Jag ahr mörka kläder och brunt smink. Tema mörkt idag elle? Och ja... Min huvudvärk vill inte försvinna, den som Sara gav mig igår -.-'' Men ja, måste plugga nu!!!

Mvh Sarah

Jag... Läsa...

Jag kan inte läsa högt för folk, men kan inte heller läsa högt för mig själv >.< Det är lite konstigt men ja. Jag fastnar på ord, pratar snabbt och fastnar på ord igen. Jag kan inte andas och prata långsamt, det går inte. Jag blri så nervös hela tiden. Jag kan inte läsa högt, för jag får panik. AJg behöver hjälp med det, men av vem. Jag är rädd för psykologer som kan hjälpa en med saker och sånt (har feler probmen en min läsning), läkare är läskigt och jag vill inte läsa högt för någon helt enkelt! Vilket knasigt problem va?

Mvh Sarah


Trött

Kollade precis på Beveli Hills fruar.... Ja... Vad ska man säga.... Dem är... Liksom... Omogna? Eller... Ja... Men ja, dem började bråkade om någonting och en av dem la sig i för mycke och lite catfight så man oxå. Helt sjukt! Men ja, innan jag kollade på det åt jag mat. Vi har tydligen mycke mjölk av någon anledning, så vi fick pannkaka. Men jag va inte hungring, så åt så mycke som ajg orade och lite till, bara för att mian föräldrar inte ska misstänka nåt. Men jag och mat går tyvärr inte ihop! Men jaja. Nu ska jag fan plugga på växthuseffekten! För jag vet inget om det och vet knappt vad det är =$ Så måste göra det och försöka komma ihåg så mycke som möjligt, fast jag kommer att få läsa om det om och om och om igen! Kommer vara så trött när jag entligen är klar med det, och jag är redan trött!!! >.<

Mvh Sarah

Jaaa...

Assåh, det är tevksamt om ajg hinner göra inlägg på måndagar... =/ Jag märkte igår att jag inte har så mycke tid att göra inlägg... Men ja, kan ju alltid skriva nu vad som hände igår.
Igår då:
JAg va i skolan och det va lite skönt. Och träningen på kvällen gick jätte bra, vi va bara 7 personer och Jonas va ensam kille Cx
Idag då:
Idag va det okey. HAde eng kp och det gick väl bra. Jobbade med matte och svenska idag och det gick hyfsat bra faktiskt! ^^ Fick pasta och köttfärssås till lunch... =| När det va typ 15 min kvar innan min bg började va jag, Sara och Tim i matsalen. Jag skulle sätta mig på en stol brevid Sara, men precis när jag tänkte sätta mig drog hon bort stolen så jag åkte ner på golvet. Va jag glad efter det då? Nej! Jag fick faktist värsta huvudvärken och jag som nyss hade hjärnskakning ska ta det lite lugnt med mitt huve! Hoppas att Sara läser det här, för jag komemr fan vara arg på henne till hon ber om ursäkt till mig face to face! För jag skulle seriöst inte göra så mot någon, det är tasktigt. Och ännu värre va det när Sara och Tim asgarvad åt mig -.-'' Men hon ska få igen någon gång!

Mvh Sarah

Glömsk?

Jag glömde tydligen att göra ett inlägg igår... =$ Men det hände inget specielt igår ändå! Eller ju, det va träning, men jag va inte med på det. Juste, det va melodifestivalen igår oxå. Dead by april gick till globen ='') Jag blev så jävla glad! Dem hade värsta bästa låten oxå! Dem ska fan vinna allt!
Men idag då. Ecce har fått en kompis. Minns inte vad han heter. Men jaja.
Imorgon är det skola och träning. Ska till båda. JAg slår vad om att jag kommer få ont i huvet ganska snabbt imorgon! Jag får nu jätte lätt ont i huvet, bara för att jag hade hjärnskakning. -.-'' Och jag tror att några kommer att fråga hur jag mår och vad som hände. Hehe, jag som är så bäst.
Och jag är helt klar med min sv. Ska vissa en för Axel imorgon tror ja. Hoppas att han godkänner den, om han gör det blir jag *happy* Så jag hoppas så mycke att han godkänner det jag gjorde!!! Och jag ska vissa min berättelse för Sara oxå... Hon kanske vill ha en kopia oxå >.< Då får jag kopigera det... Men jag orkar inte göra det.
Och ja... Jag är på avsnitt 28 på Naruto Shippuuden. Jag har inte kollat så mycke...

Mvh Sarah

Ja...

Jag minns inte om jag skrev ett inlägg igår eller inte... =/ Men ja, det vissar sig väl? Men ja, idag då. Jag blev hemma idag och igår. Och jag får inte vara med på träningen imorgon, men jag får titta på. Och idag såg jag filmen Jag Saknar Dig och den är sjukt bra iallafall. Jag började nästan att gråta. Idag har jag oxå gjort klart mitt sv steg!!! =D Så det känner jag mig duktig för, men jag gjorde klart allt med svårigheter med mitt huve såklart. Ja... Vad mer ska jag säga. Jag har städat mitt rum *happyface* Men nu jag inte mer vad jag ska säga då... Så, det får väl duga än så länge då.

Mvh Glömska Sarah


Lyckat?

Ja. Idag va vi på sunnerstabacken!!! Hade skitkul ibörjan, men sen slog jag i mitt backhuve 2 gånger. Så här gick båda gångerna till oxå!:
Jag åker ner för backen. "Tefatet" började snurra. Sen ligger jag på marken och har ont i mitt huve.
Hmm.. Bra beskrivning. Och efter att jag slog i mitt huve i marken dem dära jävla 2 gångerna fick jag hjärnskakning... Ja... Så nu har jag ont som *** i mitt huve, allt snurrar runt och jag börjar att må illa. Och imorgon KANSKE jag kommer till skolan! Bara KANSKE! Det beror på hur jag mår. Men jag ska iallafall ta det lungt nu och i några dagar... Men jag kommer nog ändå inte orka vara galen! Och om jag kommer till skolan imorgon måste jag berätta för Tina och säga att jag måste ta det lungt, får nog säga det till alla lärare som jag kommer att ha lektion med... Och jag ska dricka mycke vatten oxå. Och jag är nog säker på att en del kommer att fråga hur jag mår och så, efter som jag har hjärnskakning, men ändå kämpar mig upp på morgoen och går i skola! Kommer bli lite galen av all uppmärksamhet ju!!! >.< Men jaja.

Mvh Sarah, Den Mindre Lyckade Personen!

Sorry...!

Sorry att jag inte har skrivit nåt på ett tag, men har nått för psykiskt dåligt! Och idag är det onsdag och jag orkar inte berätta hur min måndag och tisdag va. Men idag ska jag åka pulka på sunersta backen!!! =D Kommer bli kul och jag kommer FILMA och ta kort! =3 Såklart så kommer det att hamna på fb ;) Kanske någon bild jag kan vissa här! Men jag har ingen anning om hur bilderna kommer att bli då, förmodligen inte så där jätte bra då... Men ja... Jag har packat klart allt och har bara min mat kvar att fika. Och jag ska ta bussen som går kl 08.13 härifrån och sen ska ja möta Sara vid centralen. Där ska vi troligen stå och vänta på 20.an som vi ska ta till backen då.
Och igår kollade jag på IT. Den va dålig. Seriöst! Men jag hade inga höga förväntningar heller. Men iallafall. Och under filmen blev jag nästan klar med min berättelsei svenskan! =D *happyface* Hoppas att Axel gillar den och godkänner den ^^

Mvh Sarah

RSS 2.0